Feriehus og ferieleiligheter i Župa dubrovačka

Ser du etter en feriebolig nær Dubrovnik? Da bør du se vårt utvalg av feriehus og ferieleiligheter i  Župa dubrovačka, et område som strekker seg langs kysten mellom Dubrovnik og Cavtat. Dette er destinasjonen for deg som vil leie feriehus i Dalmatia, nær Dubrovnik, uten å bo midt i bykjernen. Župa dubrovačka er navnet på et dalføre og kommune. Her er landskapet frodig og preget vingårder, sypresser, olivenlunder og aromatiske urter og blomster. Perfekt for et opphold i et feriehus i Dalmatia!

La din neste ferie gå til et feriehus i Župa dubrovačka

Populære feriehus i Zupa Dubrovacka

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Zupa Dubrovacka

Loading...

Feriehus med basseng i Zupa Dubrovacka

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Zupa Dubrovacka

Loading...

Attraksjoner og severdigheter

Når du leier en feriebolig i Dalmatia, kan du besøke en rekke byer med stor historisk viktighet. Dubrovnik er en av Europas mest populære turistdestinasjoner på grunn av sin velbevarte gamleby, som i dag står på UNESCOs verdensarvliste. Byen, som ofte kalles Adriaterhavets perle, ble grunnlagt i år 639. I dag kan du blant annet gå opp på muren som omgir store deler av gamlebyen, og herfra får du en fantastisk utsikt over Dubrovnik og områdene rundt. 

I tillegg til berømte Dubrovnik, vil det alltid være mye spennende å se i de mindre havnebyene i Dalmatia. Kanskje har du leiebil og god tid i ferien? Da er det bare å gjøre noen stopp underveis – Kroatia har mange skjulte skatter!

Ta med familien til et feriehus i Župa dubrovačka

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier feriehus i Kroatia, vil du ha en rekke severdigheter, aktiviteter og opplevelser rett utenfor døren. Dette gjelder også om du legger ferien til Župa dubrovačka. Er du av den litt eventyrlystne typen og ønsker å besøke ulike deler av Župa dubrovačka, kan du starte i Kupari. Dette er områdets eldste bosetning og stedet har tiltrukket seg turister i rundt 100 år. Her venter vakre strender, parker og promenader, samt en rekke aktivitetsmuligheter året rundt. 

Fortsetter du østover herfra kommer du etter hvert til Srbreno. Stedet ble først nevnt i 1272, da det for det meste var fiskere som bosatte seg her. Arkeologiske funn, som urner og mynter, har senere vist at folk var bosatt her i tidligere tider også. I dag er Srbreno en populær turistdestinasjon. Den friske duften av furutrær kan kjennes fra rullesteinstrendene, og landskapet er preget av vakre bukter og bratte klipper. 

Du bør heller ikke gå glipp av Mlini, et lite tettsted som i følge innbyggerne er Župa dubrovačkas vakreste. Her kan du tilbringe dagen på stranda og nyte avkjølende bad i det langgrunne vannet. Ta inn duften fra de mange blomsterhagene når du vandrer forbi vakre sommervillaer.  Videre kan du ta turen til Soline, der det for det meste er private boliger som nå er omgjort til feriehus og ferieleiligheter. Soline er derfor et stille og avslappende sted å tilbringe dagen. Stopp innom St. Nicholas-kirken, som er landsbyens vakreste bygning. Er du på utkikk etter litt mer fart og spenning bør turen gå videre til Plat. Her venter en interessant blanding va det moderne og tradisjonelle, og området har i løpet av årene blitt en populær feriedestinasjon. Her kan du prøve ulike vannsporter, eller bare nyte livet på en av strendene.

Feriehus og ferieleiligheter i Župa dubrovačka

Se NOVASOLs utvalg av ferieboliger neste gang ferien skal gå til Župa dubrovačka. Alle våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er dessuten «all inclusive», og slipper derfor å tenke på ting som sengetøy, rengjøring og forbrukskostnader. Enklere enn det blir det ikke! Opplev friheten som følger med en privat feriebolig fra NOVASOL og bestill din neste ferie i dag!