Feriehus på Ugljan

Ugljan er en av de aller mest sjarmerende øyene utenfor Kroatia. NOVASOL hytteutleie kan nå tilby mange forskjellige individuelt innrettede boliger på Ugljan.

Det er lett og fort gjort å finne en herlig feriebolig gjennom NOVASOL hytteutleie på øya Ugljan. Det tar bare et øyeblikk å søke og bestille online.

På øya Ugljan får man følelsen av at tiden står stille. Livet på den tradisjonsrike øya leves i stor grad på samme måte som da grekerne i sin tid koloniserte øya. Selvfølgelig har noen ting forandret seg, spesielt når det kommer til turisme. Den seneste årene har øya fått mange moderne fasiliteter som gjør denne sjarmerende øya til et paradis som bare venter på å bli oppdaget av dere.

Kontakt NOVASOL hytteutleie så hurtig som mulig dersom dere ønsker å tilbringe deres neste ferie i Kroatia. Vi har mange forskjellige utleieboliger på denne fantastiske øya, men de er utrolig populære og blir tidlig utleid.

Den største severdigheten på Ugljan er et kloster fra 1400-tallet som i dag er åpent for besøkende. Her kan man se hvordan munkene lever og kjøpe deres hjemmelagde likører, oster og skinker.

Med en feriebolig fra NOVASOL kan dere feriere uten å bekymre dere for om boligen lever opp til den standarden dere forventer. Alle våre utleieboliger kontrolleres nøye og lever opp til våre strenge kvalitetskrav.

Hyr semesterhus på Ugljan och njut av Kroatiens öliv

Populære feriehus i Ugljan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ugljan

Loading...

Feriehus med basseng i Ugljan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ugljan

Loading...