Feriehus og ferieleiligheter i Lumbarda

Lumbarda er en vakker liten fiskerlandsby på østsiden av øya Korčula. Landsbyen er bygget opp rundt en liten bukt og ligger vakkert til omgitt av vingårder.  Bare fem kilometer unna ligger Korčulas gamleby, som kan være et fint historisk innslag i løpet av ferien. Alle våre ferieboliger på Korčula er «all inclusive», som betyr at du ikke trenger å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. NOVASOL formidler ferieboliger over hele Kroatia og du kan enkelt bestille din neste ferie på våre nettsider. Blant våre ferieboliger i Dalmatia kan du velge mellom enkle ferieleiligheter, feriehus med svømmebasseng og villaer med plass til hele familien.

NOVASOL feriehus og ferieleiligheter i Lumbarda

Populære feriehus i Lumbarda

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lumbarda

Loading...

Feriehus med basseng i Lumbarda

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lumbarda

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Lumbarda er en attraktiv ferieby med flere kjente sandstrender. Området har beholdt sin historie og middelhavsatmosfære, men også komforten og luksusen som romerne en gang hadde. I flere århundrer har kunst og kultur hatt sentrale roller i Lumbarda, noe du vil merke i løpet av ferien. Innbyggerne er stolte over sine tradisjoner og hvert år holdes ulike kulturarrangementer, som for eksempel Lumbarajske užance.

For deg som vil være aktiv under oppholdet finnes en rekke muligheter. Velg mellom aktiviteter som dykking, seiling, vindsurfing, sykling og riding. I området er det dessuten flere merkede stier som tar deg gjennom vakkert vinlandskap – en aktivitet som passer perfekt for friske morgenturer. 

Leier du et feriehus i Kroatia kan du se frem til gode matopplevelser. I Lumbarda er et paradis for deg som er glad i gode smaksopplevelser. Middelhavsklimaet, mange soltimer og mineralrikdom gjør at vinen og olivenoljen herfra smaker ekstra godt. Nyt de deilige fisk – og kjøttrettene du får servert i de små tavernene, kalt konobas. Det finnes flere lokale vinprodusenter i området, der du kan smake på vinen øya er så kjent for. Lumbarda er spesielt kjent for dyrking av grk-druen og det sies at noen av landets beste hvitviner kommer herfra. 

Lumbardas strender faller i smak hos våre gjester. Sandstranden Vela Pržina finner du på sørkysten, og dette er den største stranden i området. Sandstrendene Bilin žal og Tatinja er også verdt å besøke.

Attraksjoner og severdigheter

Korčula er kjent for sin frodige pinjeskog, noe som gjorde at grekerne som først bosatte seg her ga øya navnet «Sorte Korfu». Et av øya aller flotteste severdigheter er Korčula by, der du kan vandre på brosteinsbelagte gater mellom koselige steinhus. Her kan du blant annet se St. Markus-katedralen, ringmuren fra 1200-tallet og huset Marco Polo ble født i. I tillegg finnes det flere museer og gallerier i byen.

Feriehus og ferieleiligheter i Lumbarda

Lumbarda er destinasjonen for deg som ønsker å tilbringe ferien i vakre naturomgivelser. På Korčula kan du i tillegg kombinere avslapning på vakre sandstrender med kulturelle og historiske opplevelser. Bestiller du din neste feriebolig gjennom NOVASOL kan du se frem til en ferie i private omgivelser. Alle våre ferieboliger i Kroatia er besøkt og godkjent  av våre medarbeidere før de tas inn i vårt sortiment.