Feriehus og ferieleiligheter i Sveti Filip i Jakov

Ser du etter et feriehus med idyllisk beliggenhet og nærhet til spennende byer? Da bør du se NOVASOLs feriehus i Sveti Filip i Jakov. Den sjarmerende lille byen ligger ved kysten av Pašman-kanalen, omgitt av den historiske byen Zadar og den kongelige favoritten Biograd.  Byen er nemlig kjent for å tidligere være en sommerfavoritt blant Zadars adelsfamilier. Sveti Filip i Jakov er i dag en herlig blanding av vakker dalmatisk natur, historiske omgivelser og moderne feriested. Her ligger alt til rette for fine feriedager!

Nyt Adriaterhavet når du leier en ferieleilighet i Sveti Filip i Jakov

Populære feriehus i Sveti Filip i Jakov

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sveti Filip i Jakov

Loading...

Feriehus med basseng i Sveti Filip i Jakov

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sveti Filip i Jakov

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Leier du feriehus i Dalmatia, er du aldri langt unna gode aktivitetsmuligheter. Sveti Filip i Jakov har lange turisttradisjoner, noe som har ført til mange og varierte opplevelser. Du vil garantert finne gode aktiviteter å fylle oppholdet med. Her er det noe for alle, uansett alder og interesser. 

Utenfor kysten er forholdene for seiling optimale. Mange soldager og gode vindforhold gjør dette til et seileldorado. En seiltur er dessuten en ypperlig anledning til å se den vakre naturen fra et annet perspektiv. De gode forholdene betyr at du også kan prøve deg på vindsurfing i løpet av ferien. 

Kroatia er et paradis for deg som foretrekker å slappe av på stranden. Det vakre Adriaterhavet lar deg kjøle deg ned i krystallklart vann, mens de store furutrærne gir etterlengtet skygge fra den sterke solen. De aller fleste strendene i Kroatia er dekket av rullestein. Sveti Filip i Jakov har flere fine strender som er midt i blinken for en ferie fylt med sol og bad. Synes du det er litt kjedelig å ligge stille hele dagen? Da kan du prøve deg på aktiviteter som sandvolleyball eller vannpolo. 

Utforsk Sveti Filip i Jakov til fots eller på sykkel. I sentrum kan du leie sykkel og legge ut på tur opp til utkikkspunktet Crni krug, som gir deg en flott utsikt over kanalen, øyriket og Vrana-sjøen. Videre tar stien deg til sentrum av Biograd, før den fortsetter mot Vrana-sjøen.

Attraksjoner og severdigheter

Den delen som i dag utgjør Sveti Filip i Jakovs gamleby, ble for det meste utformet på 1600 – og 1700-tallet. Når du kommer inn i sentrum av gamlebyen kan du se Kaštel, et slott bygget på 1700-tallet. 

Legg ferien til et feriehus i Kroatia og la deg fascinere av landets mange historiske severdigheter. Fra Sveti Filip i Jakov er det litt over to mil inn til Zadar – en by med en 3000 år lang historie. Til tross for sin høye alder er dette en livlig by der det alltid skjer spennende ting. Byen ble i 2016 kåret til Europas beste destinasjon. Her får du servert god shopping, pulserende uteliv og flotte severdigheter. Anastasiakatedralen, St. Donatus-kirken, Sjøorgelet og Sun Salution er bare noen av attraksjonene byen rommer.

Feriehus og ferieleiligheter i Sveti Filip i Jakov

Velg en av NOVASOLs ferieboliger i Europa neste gang du skal på ferie.Vi vil at du skal føle deg 100% trygg når du bestiller direkte hos NOVASOL. Du får derfor alltid inkludert vår Trygghetspakke, som blant annet inneholder Avbestillingsdekning. Du kan lese mer om vår Trygghetspakke i våre leiebetingelser.