Feriehus på Prvic

Når du leier et feriehus i Kroatia, vil du garantert bli overrasket over landets skjønnhet og varierte natur. Med mer enn 1000 øyer og en kystlinje på nesten 400 kilometer, rikelig med arkitektoniske og kulturelle attraksjoner, storslåtte naturlandskap og en helt unik atmosfære, finner landet fort en plass blant dine beste ferieminner. I Dalmatia er det spesielt de fantastiske strendene og sjarmerende havnebyene som imponerer besøkende gang på gang. Leier du et feriehus i Dalmatia, vil du garantert tilbake til denne vakre regionen.

Lei feriehus på øya Prvic og opplev vakre nasjonalparker

Aktiviteter og opplevelser

Rett utenfor kysten i det nordlige Dalmatia, ligger den lille øya Prvic. Leier du feriehus på Prvic kan du nyte den unike atmosfæren på øya, som også er det perfekte utgangspunkt for dagsturer til nærliggende attraksjoner og severdigheter. De omkringliggende øyene er dessuten utmerkede besøksmål og midt i blinken for en familietur på havet. I våre feriehus på Prvic passer for hele familien. De mange aktivitetsmulighetene passer deg som ikke vil ligge stille på stranden hele dagen. Svømming, dykking, seiling og vandring er bare noen av aktivitetene du kan prøve. Ta en pause fra hverdagen på en av de deilige strendene, og ta avkjølende bad i det klare vannet. Her er det godt å feriere. 

Besøk noen av de hyggelige, små kaféene og restaurantene på øya. Det finnes flere sjarmerende landsbyer på Prvic, perfekte for dager der du vil utforske nærområdet. I Prvic Luka ligger det et kloster fra 1500-tallet, som det er verdt å besøke.

Feriehus i Dalmatia

Langs Adriaterhavets kyst finner du mange av NOVASOLs flotte ferieboliger i Kroatia. Regionen Dalmatia er et av landets mest populære ferieområder og du vil derfor ha et stort utvalg av opplevelser og attraksjoner å velge fra. Uansett om du ønsker en aktiv eller fullstendig avslappet ferie, så er Dalmatia midt i blinken. Pakker med turskoene og utforsk de flotte naturområdene og nasjonalparkene. Fire av Kroatias åtte nasjonalparker finner du i Dalmatia. I Krka nasjonalpark, som er en av de mest populære, kan du oppleve unik flora og fauna, samt spektakulære fossefall. Fra feriehuset i Dalmatia kan du legge ut på dagsturer, til blant annet Visovac-klosteret eller noen av de mange andre kulturelle og historiske attraksjonene i regionen.

Feriebolig på øya Prvic

NOVASOLs varierte utvalg av ferieboliger er det perfekte utgangspunkt for opplevelser og attraksjoner i Kroatia. Vårt store utvalg omfatter alt fra enkle ferieleiligheter til store feriehus med eget svømmebasseng. Nyt friheten som følger en privat feriebolig og planlegg ferien akkurat slik du selv vil. 

Alle våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive». Det betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Alle våre kunder får i tillegg vår Trygghetspakke inkludert i bestillingen. Velkommen til NOVASOL og våre ferieboliger i Kroatia.