Feriehus og ferieleiligheter i Milna

Velkommen til våre ferieboliger i Milna nordvest på den fantastiske øya Brač. NOVASOL formidler en rekke feriehus og ferieleiligheter på Brač. Du kan derfor velge mellom ferieboliger nær havet, feriehus med eget svømmebasseng eller moderne ferieleiligheter med enkel standard. 

Den gang Milna var underlagt Venezia, ble stedet kalt “Valle di mille navi” som betyr «havnen med de tusen skip». Dette tyder på at Milna var en viktig havn med mye trafikk. Det sies at Milna er det vakreste og tryggeste havnen på Brač. Du vil merke at det fortsatt er mye trafikk inn til havnen.

Lei feriehus i Milna på Brač og besøk Supetar

Populære feriehus i Milna

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Milna

Loading...

Feriehus med basseng i Milna

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Milna

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Ta pulsen på øylivet – her går det i et roligere tempo enn på fastlandet. Leier du et feriehus i Dalmatia kan du nyte synet av det krystallklare Adriaterhavet til morgenkaffen, og kjenne den friske havbrisen stryke deg på kinnet. På Brač kan du spise og drikke godt, og det er spesielt den gode tilgangen på fersk sjømat og råvarer som gjør dette til et gastronomisk paradis

For deg som ikke liker å ligge stille på stranden hele dagen finnes mange aktiviteter. Dykking, seiling, fiske og vannsport er bare noen av tingene du kan gjøre. Leier du sykkel i Milna kan du utforske øya. Det finnes et nettverk av stier over hele Brač. Og for deg som vil tilbringe dagen i ro i en fin badebukt, kan selvfølgelig Milna tilby det også. Favorittene blant mange er buktene Bobovišća, Osibova og Lučice. Er du fristet til å besøke en av øyas absolutt beste strender, kan du dra til Supetar. Her finner du stranden Dugi rat, kalt det gylne horn, som er en av landets mest avbildede strender. Ikke bare er dette en vakker strand,  men den er også ganske unik fordi den endrer form etter vær – og vindforhold. Tar du en tur til Supetar befinner du deg i øyas administrative senter og største by. Her kan du for eksempel spise middag etter en dag på stranden, og du vil ha et stort utvalg spisesteder å velge i.

Lei et NOVASOL feriehus på øya Brač

Attraksjoner og severdigheter

De mange attraksjonene og severdighetene er noe av det beste med å leie feriehus i Kroatia. De aller største severdighetene finner du i byene, men også de mindre stedene har mye å by på. I Milna kan du for eksempel se fyrtårnet Ražanj, festningen Baterija eller dra ut til Ložišća, der du kan se steinbroen og to kirker fra 1800-tallet. Fra Supetar kan du ta ferge over til Split. Denne historiske byen står på manges liste når de leier feriehus i Dalmatia. Her kan du blant annet se Diokletians palass og St. Domnus-katedralen.

Feriehus og ferieleiligheter i Milna på Brač

NOVASOL formidler ferieboliger over hele Europa, og vårt utvalg i Kroatia er stort. Alle våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er det vi kaller «all inclusive». Det vil si at sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader er inkludert i prisen. Du kan derfor bruke mer tid på det du aller helst vil på ferien – slappe fullstendig av!

Vi ønsker at du skal føle deg 100% trygg når du bestiller feriebolig gjennom NOVASOL. Vi inkluderer derfor vår Trygghetspakke i alle bestillinger. Trygghetspakken  er kostnadsfri og inneholder blant annet Avbestillingsdekning. Du finner informasjon om Trygghetspakken i våre leiebetingelser.