Feriehus og ferieleiligheter i Postira

Postira ligger vakkert til nord på øya Brač. Her kan du bo omgitt av olivenlunder og furuskog,  med nærhet til noen av Kroatias aller vakreste strender. Velger du å leie et feriehus i Postira, kan du la deg sjarmere av lokalbefolkningens gjestfrihet, spise fersk sjømat rett fra grillen og kanskje lære noe nytt om Kroatias historie. Det ligger med andre ord til rette for gode ferieopplevelser når du leier feriebolig i Dalmatia gjennom NOVASOL.

Finn ditt ferieparadis med et feriehus i Postira

Populære feriehus i Postira

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Postira

Loading...

Feriehus med basseng i Postira

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Postira

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier et feriehus i Postira på øya Brač, kan  du se frem til et bredt og variert aktivitetsutvalg. Brač, som er den største øya i de sentrale delene av Dalmatia, blir ofte omtalt som en av skjærgårdens aller fineste øyer. Her venter et typisk middelhavsklima, med varme somre og milde vintre. Kystlinjen rundt øya veksler mellom relativt bratte partier og lavt landskap med sand. Her finner du derfor noen av landets aller fineste sandstrender. Rullesteinstranden Zlatni Rat, med sin karakteristiske form, er kanskje den aller mest kjente. Ikke nok med at stranden er svært vakker, den endrer også litt form etter vann – og vindforhold. Zlatni Rat er veldig populær, men det er også mulig å finne sin nesten private badeplass på Brač. De mange bortgjemte vikene er midt i blinken for deg som ikke liker overfylte strender. 

Landskapet på øya består for det meste av kalkstein, og herfra kommer stein som er brukt i en rekke kjente bygninger verden over. Bracki Kamen, den hvite marmoren fra Brač, er for eksempel brukt i keiser Diokletians berømte palass i Split og Det hvite hus i Washington. Også på Brač er husene bygget i kalkstein og har karakteristiske røde tak, og det er en fryd å vandre rundt på øya. 

I Kroatia kan du som regel spise godt til en rimelig penge. Her kan du sitte lenge rundt bordet på de lokale tavernaene, kalt konobas, mens du nyter lokale spesialiteter som lam. Leier du feriehus på Brač må du også prøve øyas lokale vin, Bolski Plavac.

NOVASOL formidler ferieboliger i Postira på øya Brač

Attraksjoner og severdigheter

Den største severdigheten i Postira er ruinene av basilikaen i Lovrecinabukten. Basilikaen ligger nær en sandstrand, så det er mulig å kombinere severdigheten med bad og sol. Rundt åtte kilometer sør for Postira, i skrip, finner du et av øyas mest besøkte museer. Festningen Radojković tar for seg deler av øyas historie, og i den nedre delen ligger et romersk mausoleum. Det sies at det keiser Diokletians kone og datter ligger begravet her. 

Når du leier et feriehus i Dalmatia kan du besøke en rekke spennende byer. Fra Supetar på Brač tar det en snau time med båt over til Split. Dersom tiden tillater det bør et besøk hit stå på reiseplanen. Byens hovedattraksjon er nok keiser Diokletians massive bygningskompleks, der han planla å tilbringe pensjonisttilværelsen. Her kan du bli med på guidede turer rundt om i palasset, og du kan ofte se deler skjulte deler av bygget. Det vil alltid være noe spennende å se i Split, men noen ganger er det nok å sette seg på en fortauskafé i gamlebyen og nyte atmosfæren.

Feriehus og ferieleiligheter i Postira

NOVASOL formidler en rekke ferieboliger i Kroatia, som alle er «all inclusive». Det vil si at du ikke må tenke på ting som sengetøy, rengjøring og forbrukskostnader. For deg betyr det mer tid til å slappe av og nyte alt det fantastiske Kroatia kan by på. 

Finner du ikke den riktige ferieboliger i Kroatia denne gangen, kan du se vårt store utvalg i andre europeiske land. NOVASOL formidler ferieboliger over hele Europa, og du vil garantert finne den som passer deg og dine behov.