Feriehus og ferieleiligheter i Sukosan

Velkommen til den hyggelige, lille byen Sukosan, beliggende sørøst for Zadar. Ønsker du å leie feriehus i Kroatia, men er usikker på hvor? Sukosan har rundt 3000 innbyggere, og er dermed mye mindre enn sin mer kjente nabo Zadar, men dette gjør småbyen til den perfekte destinasjonen for avslappende feriedager. Se NOVASOL ferieboliger  i Sukosan og finn det feriehuset eller villaen som passer dine ønsker. Fra Sukosan kan du besøke hele fem nasjonalparker og to naturområder. De mest kjente er nasjonalparkene Kornati og Paklenica, og innsjøen Vrana og Velebit-fjellkjeden. Sukosan er spesielt kjent for sitt flotte havneområde, Marina Dalmacija, som passer ypperlig til lange kveldsturer. I tillegg kan du se frem til fantastiske matopplevelser, flotte strender, gode temperaturer og kort avstand til kjente attraksjoner.

Lei feriehus i Sukosan gjennom NOVASOL

Populære feriehus i Sukosan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sukosan

Loading...

Feriehus med basseng i Sukosan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sukosan

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

I Sukosan kan du bo tett på barnevennlige sand – og rullesteinstrender med grunt vann og gode fasiliteter. I sentrum finner du hovedstranden Djecji raj, som kan oversettes «barnas paradis», og det er i tillegg flere andre flotte strender i området. 

Sukosan kan tilby spennende og varierte matopplevelser. Her finner du en rekke tradisjonelle dalmatiske retter på menyen, som ofte har fisk som en av hovedingrediensene. Gå heller ikke glipp av den lokalproduserte olivenoljen og vinen du får kjøpt her. 

Den lille byen kan by på god mat og fine strender, men hva hvis du ønsker å være aktiv? På ferie i Sukosan kan du prøve deg på vannaktiviteter som dykking, surfing og snorkling, eller løping, sykling, rafting og vandreturer i fjellene. Nærheten til fantastiske naturområder gjør dette til den ideelle feriedestinasjonen for deg som vil være aktiv under oppholdet.

Ta en dagstur til Zadar om du leier feriehus i Sukosan

Ta en dagstur til Zadar!

Dersom du leier feriehus i Sukosan kan du ikke gå glipp av en dagstur eller to inn til den 3000 år gamle byen Zadar. Byen blir gang på gang kåret til en av Europas aller beste reisemål, og du vil nok merke hvorfor når du selv tar turen hit. Den utrolig lange historien gjør Zadar unik, men det er mer ved denne byen enn bare lang fartstid. Byen er fargerik og spennende med mange aktivitetsmuligheter, og det er nok kombinasjonen av det moderne og historiske som gjør denne byen så tiltrekkende. 

Zadar kan skilte med en lang rekke severdigheter, og du vil nok ikke få med deg alle i løpet av besøket. Byen står på UNESCOs verdensarvliste på grunn av den tre kilometer lange forsvarsmuren, som du garantert vil ha lyst til å utforske. Vi kan også nevne attraksjoner som St. Donatus-kirken, Anastasiakatedralen, samt Nikola Bašićs Sea Organ og Sun Salution. Sea Organ, eller sjøorgelet, trekker hver dag en stor mengde mennesker. Nede ved havet har kunstneren laget en steintrapp med orgelpiper og fløyter, som lager den vakreste musikk når vannet treffer dem. Får du lyst til å tilbringe med tid i denne spennende byen? Da kan du se våre feriehus i Zadar.

Feriehus og ferieleiligheter i Sukosan

Når du leier et feriehus i Dalmatia kan du se frem til varierte naturopplevelser, med vakre kystbyer, subtropisk vegetasjoner, frodige øyer og krystallklart hav. Sukosan er ikke noe unntak, men her har du i tillegg til flotte naturomgivelser nærhet til en av Dalmatias mest spennende byer.