Feriehus i Imotski

Nær grensen til Bosnia-Hercegovina og rundt 90 kilometer fra Split, ligger den hyggelige landsbyen Imotski. Lei et av NOVASOLs feriehus eller ferieleiligheter i Imotski, og opplev et område med flotte naturattraksjoner og vakker arkitektur. På våre nettsider kan du enkelt søke og bestille din neste feriebolig i Dalmatia, og kanskje det er Imotski som er det rette reisemålet for deg?

Lei feriehus eller ferieleiligheter i Imotski

Populære feriehus i Imotski

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Imotski

Loading...

Feriehus med basseng i Imotski

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Imotski

Loading...

Opplevelser og severdigheter i Imotski

Det milde klimaet er ideelt uansett når på året du legger ferien til Kroatia. Våre ferieboliger gir deg et perfekt utgangspunkt for opplevelser i Imotski og de spennende områdene og byene rundt. 

Imotski finner du i de sentrale delene av Dalmatia og her finner du flere spennende naturattraksjoner, som for eksempel områdets innsjøer. Crveno jezero, også kalt den «rød innsjø», er det dypeste karstinnsjøen i Europa. Modro jezero, eller den «blå innsjøen», er lokalbefolkningens favorittbadeplass. Innsjøen har en unik blåfarge og ligger 200 meter dypt i et jordfallshull med en varierende vannstand. Innsjøen er perfekt for deg som vil bedrive ulike vannsporten i løpet av ferien. 

Ruinene av borgen Topana ruger høyt over byen. Borgen, som ble bygget i det niende århundret, har en lang historie og har tidligere vært under det osmanske riket.

Feriehus og ferieleiligheter i Imotski

Leier du en feriebolig i Imotski har du mulighet til å feriere litt unna de store folkemengdene. Ettersom temperaturen på kveldene generelt er noe lavere enn destinasjoner ved Adriaterhavet, kan du nyte friske sommernetter og morgener. Byene Split, Makarska og Omis ligger bare en kort kjøretur unna, og er perfekte utfluktsmål for hele familien. Beliggenheten nær grensen til Bosnia – Hercegovina gjør det også mulig å ta en dagstur til Mostar. 

NOVASOL formidler feriehus og ferieleiligheter i hele Europa og Egypt, og vårt utvalg i Kroatia er stort. Velg mellom enkle ferieleiligheter, luksuriøse villaer og moderne feriehus. Bruker du vår søkefunksjon, kan du enkelt finne frem til den ferieboligen som er riktig for deg og dine behov. Dersom du ønsker hjelpe med bestilling eller har andre spørsmål vedrørende ferieboliger i Kroatia, kan du selvfølgelig også ta kontakt med vårt kundesenter.