Feriehus på Iz

Drømmer du om storslått kystlandskap, krystallklart hav og kulturelle severdigheter på ferien? Da kan den lille, men veldig vakre, øya Iz være riktig feriedestinasjon for deg. Øya ligger i skjærgården utenfor Zadar i Dalmatia-regionen, som er et Kroatias mest populære reisemål. Kroatia fascinerer reisende gang på gang med sine endeløse strender og hyggelige lokalbefolkning. Lei et feriehus på Iz neste gang ferien skal gå til fantastiske Kroatia.

Ferie på Iz for hele familien

Populære feriehus i Iz

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Iz

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Iz

Loading...

Attraksjoner og opplevelser

Regionen Dalmatia utgjør den sørlige delen av Kroatia, og er fortsatt landets mest besøkte region. På østkysten av Adriaterhavet er det mange muligheter for å slappe av, men området er også perfekt for deg som ønsker en aktiv ferie. Et feriehus i Dalmatia er et perfekt utgangspunkt for utflukter til kjente nasjonalparker og naturattraksjoner. Dersom tiden tillater det kan du legge inn en tur til nasjonalparken Krka, som har en utrolig flora og fauna og spektakulære fossefall. 

En ferie i Dalmatia byr på mer enn fantastisk natur. Du kan se severdigheter som det gamle Diokletians palasset i Split eller gamlebyene i Dubrovnik, Zadar og Trogir. 

Iz ligger i den nordlige delen av Adriaterhavet og har et areal på knappe 17,59 km2. Til tross for størrelsen kan øya tilby en lang rekke aktiviteter. Leier du et feriehus i Kroatia og ønsker at ferien skal gå til Iz, kan du se frem til å besøke tettstedene Mali Iz og Veli Iz. Begge stedene har vakre, historiske sentrum, med bygninger fra middelalderen og trange gater. Her kan du også finne det du trenger til feriehusferien; postkontor, supermarked, butikker, restauranter og kaféer. Fiske er en viktig inntektskilde for innbyggerne på øya, men du vil også se olivenlunder og fruktplantasjer. Når tettstedene finner du i tilleg flere gode strender med grunt vann, som er midt i blinken for barnefamilier. 

Gjester med en forkjærlighet for sport vil ha mange muligheter på Iz. Det finnes tennis - og beachvolleybaner, som du kan benytte deg av under oppholdet. Hvis du ønsker å utforske øya, kan det være fint å gjøre dette med tur på sykkel eller til fots. Det finnes knapt noe bedre enn en dag ute i det grønne landskapet. De mange, skjulte buktene når du enklest med sykkel.

Besøk nasjonalparker fra feriehuset på Iz

Feriehus på øya Iz

Landet med de 1000 øyer byr på en rekke historiske skatter, idylliske byer og spektakulære naturparadis. Legger du til deilig, middelhavsinspirert mat og hyggelig lokalbefolkning, får du en ferieopplevelse du aldri vil glemme. Leier du en feriebolig hos NOVASOL får du det perfekte utgangpunktet for å oppleve alt det området kan by på. 

Leier du en feriebolig i Kroatia, kan du se frem til en fantastisk ferie sammen med familien eller venner. Uansett hvilke krav du har til din feriebolig, vil du finne et som passer i vårt store sortiment.