Feriehus og ferieleiligheter i Konavle

Helt sør i Kroatia, beliggende på det som i dag kalles Dubrovnik riviera, finner du Konavle. Området ligger på grensen til Montenegro og Bosnia – Hercegovina, og ikke langt unna fantastiske Dubrovnik. Leier du et feriehus i Konavle, kan du kombinere sol og bad, med historiske opplevelser. Her venter opplevelser for hele familien!

Lei feriehus i Konavle gjennom NOVASOL

Populære feriehus i Konavle

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Konavle

Loading...

Feriehus med basseng i Konavle

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Konavle

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Konavles administrative senter ligger i Cavtat, en hyggelig liten by på en halvøy. NOVASOL formidler ferieboliger i Cavtat og her kan du bo med alt det en ferie i Dalmatia skal inneholde rett utenfor døren. Den sjarmerende byen har strender, severdigheter, spisesteder og ikke minst, den ligger bare noen mil sørøst for Dubrovnik. 

Leier du et feriehus i Konavle, befinner du deg heller ikke langt unna grensen til Montenegro. Den eventyrlystne kan fint legge en dagstur til landet, for eksempel til Herceg Novi ved den montenegrinske kysten. Her venter krystallklart vann, milelange strender og et fantastisk bakteppe av mektige fjell. Området er kjent for sine ferske fiskeretter, gode vin og rimelige priser.

Attraksjoner og severdigheter

Når du leier feriebolig i Dalmatia, frister det kanskje med utflukter til regionens flotte byer. En dagstur du ikke kan gå glipp av på ferie i Konavle, er Dubrovnik. Dette er en av de mest populære byene ved Adriaterhavet, og det er ikke så merkelig. Den UNESCOs verdensarvlistede gamlebyen er et populært turistmål, og etter at en rekke kjente TV-serier har blitt spilt inn her, har ikke populariteten sunket. 

Gamlebyen er helt klart høydepunktet for mange, og du kan vandre gjennom marmorgatene og bygg fra barokken. Byen ble grunnlagt allerede i år 639 e.Kr. og er, til tross for bombardering under krigen i 1991, fortsatt en av middelhavsområdets aller best bevarte byer. Her sitter historien i veggene og en tur hit vil ikke gå i glemmeboken med det første. Dubrovnik har også gode bademuligheter, og besøker du  stranden Banje, kan du ta en avkjølende dukkert etter en lang dag med utforsking. Byen har også mange gode spisesteder, barer og butikker å velge mellom, og er i tillegg et godt utgangspunkt for turer til øyene rundt.

Feriehus og ferieleiligheter i Konavle

Leier du et feriehus i Kroatia, venter fantastiske ferieopplevelser for hele familien. Selv om du ikke er spesielt interessert i historie, kan det være du forlater landet som en historieentusiast. Her venter noen ganske spektakulære attraksjoner som ganske sikkert vil bergta deg fullstendig. Leier du en feriebolig gjennom NOVASOL, får du det perfekte utgangspunktet for å oppleve disse. 

NOVASOL formidler ferieboliger over hele Europa og Egypt. Vårt store utvalg omfatter alt fra hytter, feriehus og ferieleiligheter, til slott, vingårder og husbåter. Du kan med andre ord velge akkurat den ferieboligen som vil passe deg og dine behov best. En del av våre ferieboliger, blant annet i Kroatia, er dessuten «all iclusive». Dette vil si at du ikke trenger å tenke på ting som sluttrengjøring, forbrukskostnader og sengetøy. Alt dette er inkludert i din bestilling, og du kan tiden på det du har aller mest lyst til.

Finn din drømmebolig og bestill ferien hos NOVASOL i dag!