Feriehus og ferieleiligheter i Janjina

Janjina , den kroatiske kommunen og landsbyen med samme navn, er midt i blinken for deg vil ha avslappende dager i et feriehus i Kroatia. Med en vakker beliggenhet midt på Pelješac-halvøya vil du ikke mangle flotte turforhold, strender og naturomgivelser under oppholdet. 

Pelješac-halvøya er delt inn i kommunene Janjina, Ston, Orebic og Trpanj. Tidligere var området kjent for sin utvinning av salt, mens det i dag produseres mye vin i området. I tillegg kan du spise helt fantastisk sjømat på Pelješac-halvøya!

Lei et NOVASOL feriehus i Janjina

Populære feriehus i Janjina

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Janjina

Loading...

Feriehus med basseng i Janjina

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Janjina

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Janjina og resten av Pelješac-halvøya har et vakkert kystlandskap preget av tykk furuskog, bukter og strender. Kroatias krystallklare hav venter deg selvfølgelig også, og avkjølende bad vil være et velkomment innslag under oppholdet. Mange ønsker aktive opplevelser når de leier feriehus i Dalmatia. På ferie i Janjina kan du velge mellom en rekke aktiviteter som seiling, dykking, klatring, sykkel – og fotturer. 

Ønsker du litt strandliv på ferien, finner du fine strender i områdene Drače and Sreser. Kroatia er jo kjent for sine flotte rullesteinstrender og krystallklare hav, og her ligger det til rette for flotte ferieopplevelser for hele familien. Vil du heller tilbringe dagen på en sandstrand finner du det i Mali Ston.

Attraksjoner

Leier du et feriehus i Janjina befinner du deg heller ikke langt unna feriefavoritten Dubrovnik, som ligger rundt 1,5 timers kjøring unna. En dag i Dubrovnik er som en reise tilbake i tid. Gamlebyen er en opplevelse i seg selv, og har de siste årene fått fornyet popularitet som følge av TV-serien «Game of Thrones». Tar du turen opp på ringmuren får du utsikt over havet på den ene siden og de vakre bygningene i gamlebyen på den andre. Stopp innom hyggelige kaféer og barer på «utsiden» av muren, en opplevelse med vakker utsikt. 

I Ston og Mali Ston kan du se det imponerende nettverket av steinmurer som tidligere ble kalt «Europas kinesiske mur». I dag står det rundt 5,5 kilometer igjen av murene, og den spesielle formen vil definitivt fascinere deg.

Feriehus og hytte i Janjina

Ser du etter feriehus i Kroatia? Se NOVASOLs store utvalg og finn din drømmebolig i dag. Du kan enkelt bestille ferieboligen på nett og du får alltid vår Trygghetspakke inkludert i bestillingen. 

Lei et feriehus hos NOVASOL og se frem til et opphold i private omgivelser. Våre ferieboliger er alle unike – velg mellom enkle ferieleiligheter, moderne feriehus, storslagne slott og hyggelige sommerhus. Finn  ditt neste feriehus i Janjina hos NOVASOL i dag!