Feriehus i Nerezisca

Nerezisca er et vakkert ferieområde på øya Brač, og perfekt for deg som ønsker å leie feriehus i naturskjønne og rolige omgivelser. Med mindre enn 1000 innbyggere er dette et paradis for deg som ønsker en ferie i Kroatia der avslapping står i fokus.

Nerezisca var lenge øyas administrative og økonomiske senter, og det var her Bračs hertuger holdt til. Nerezisca strekker seg innover i landet fra kysten og inkluderer også områdene Donji Humac og Dračevica. I Nerezisca ligger Bračs høyeste topp, Vidova gore. For deg som ønsker en aktiv ferieopplevelse i Kroatia anbefales en tur til toppen. Der venter tett pinjeskog og en utsikt over store deler av øya. Det er også verdt å få med seg den myteomspunne hulen.

Lei feriehus i Nerezisca hos NOVASOL

Populære feriehus i Nerezisca

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nerezisca

Loading...

Feriehus med basseng i Nerezisca

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nerezisca

Loading...

Ferie på øya Brač

Brač er en av de største øyene i den kroatiske skjærgården, og et fantastisk valg for deg som skal leie feriehus i Dalmatia. Velger du en ferie på Brač kan du se fremt til å tilbringe dagene på vakre rullesteinstrender. Er du glad i strandlivet kan du besøke en av Kroatias mest populære strender , nemlig Zlatni rat. Er du mer interessert i opplevelser kan du Brač også by på en rekke severdigheter. Fra  Brač kommer du deg dessuten enkelt til historiske byer som Split og Makarska. 

Naturomgivelsene på Brač er preget av tett vegetasjon, der olivenlunder og pinjetrær er dominerende. Øya er også kjent for sin hvite stein, bracki karmen, som blant annet er brukt i Diokletians palass i Split. 

Dersom du vil fylle feriedagene med historiske severdigheter, aktiviteter, god mat og avkjølende bad i havet, er et feriehus på øya Brač for deg.

Hvorfor velge ferie i Kroatia?

Kroatia er et fantastisk ferieland. Ikke bare er klimaet varmt, lokalbefolkningen hyggelig  og maten god, men landet kan også by på varierte naturopplevelser og historiske severdigheter. Det gjør Kroatia til et ferieland du kan besøke hele året rundt. NOVASOL formidler over 10.000 ferieboliger i Kroatia, og din drømmebolig finnes garantert i vårt store utvalg. Mange av våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er dessuten «all inclusive»,  noe som betyr at sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader er inkludert.

Feriehus og ferieleiligheter i Nerezisca

Generelt på Brač, også i Nerezisca, vil du legge merke til at arkitekturen er preget av øyas hvite kalkstein. I tillegg til å være kjent for sin hvite marmor, kan Brač tilby lokalprodusert vin i verdensklasse, fantastisk sjømat og oliven. Befolkningen på øya blir mer og mer opptatt av å bevare sine tradisjonsrike gastronomi, som ikke bare er smakfull, men også sunn. En av fordelene med å velge et NOVASOL feriehus til din neste ferie er muligheten til å tilberede mat i eget kjøkken. Dette er en god mulighet til å kjøpe masse lokale delikatesser og nyte de i private omgivelser i ferieboligen.