Feriehus i Dubrovnik

Drømmer du om en ferie i Dubrovnik? Denne billedskjønne byen er fullpakket av historie, kultur og solskinn. Lei et feriehus i Dubrovnik med NOVASOL, og merk fortidens sus og nyt nået på en herlig by- og badeferie. Gled deg til en ferie i en av de mest fascinerende og berømte byene ved Middelhavet!

Lei et feriehus i Dubrovnik med NOVASOL og utforsk denne vakre kystbyen

Populære feriehus i Dubrovnik

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Dubrovnik

Loading...

Feriehus med basseng i Dubrovnik

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Dubrovnik

Loading...

Bli kjent med Dubrovnik

Imponerende steinhoggerkunst, treskjæringer, Rektorpalasset, biblioteket og et av de eldste apotekene i Europa. Dette er bare en liten del av det Dubrovnik kan tilby av makeløse severdigheter. Den enestående naturskjønnheten, de slående vakre strendene og de utallige severdighetene i Dubrovnik lokker turister året rundt. Det finnes mange måter å fylle dagene på i Dubrovnik. Her finner du noe for enhver, enten du drømmer om en tur til stranden eller vil utforske områdets historie og kultur på et museum. Lei et av våre feriehus i Dubrovnik og utforsk alt det denne flotte destinasjonen kan by på.

Overnatting i Dubrovnik

Hvis du leter etter overnatting i Dubrovnik, har NOVASOL den rette ferieboligen for deg. Fra ditt eget private feriehus eller ferieleilighet i Dubrovnik, har du god mulighet til å bli kjent med byen og dens kultur og skikker. Lei et luksuriøst feriehus i Dubrovnik med eget basseng, eller med slående vakker panoramautsikt over havet eller fjellene. Vi har også en rekke ferieleiligheter i Dubrovnik, hvor severdigheter og summende byliv er rett rundt hjørnet. Med ekstra valgmuligheter som «elektrisitet inkludert» og vårt populære husdyrvennlige alternativ kan du finne akkurat det du er på jakt etter. Bla gjennom det omfangsrike tilbudet vårt av feriehus i Dubrovnik.

Aktiviteter i Dubrovnik

George Bernard Shaw skrev en gang: «Hvis du vil se himmelen på jord, må du komme til Dubrovnik». Hvor du enn snur deg i denne byen, finner du noe som er verdt å huske. Du kan rusle langs Dubrovniks gater og beundre alle broene, balkongene, torgene, palassene og festningene.Dubrovniks riviera byr på et stort utvalg av fritidsaktiviteter. Aktive feriegjester kan seile, kjøre motorbåt, ro, dykke, vindsurfe eller spille vannpolo. Med et feriehus eller en ferieleilighet i Dubrovnik kan du ikke unngå å få en uforglemmelig ferie.

Severdigheter i Dubrovnik

Vi har fremhevet noe av det beste å se og besøke når du er på ferie i Dubrovnik.

  • Se mer av middelalderbyen Dubrovnik og utforsk vollgraven og de høye forsvarsmurene, som minner om noe fra et eventyr.

  • Lovrijenac-festningen ligger utenfor Dubrovniks bymurer på en 37 m høy steinknaus. I dag blir festningen bruke til å oppføre utallige sommerskuespill og forestillinger.

  • Stradun, Dubrovniks hovedgate, deler byen i en sørlig og en nordlig del, og her finner du et variert tilbud av severdigheter, butikker, kafeer og restauranter.

Bestill et opphold i et av våre feriehus i Dalmatia for å se alle disse praktfulle attraksjonene, og gled deg til en virkelig uforglemmelig ferie.

Året rundt i Dubrovnik

Å leie et feriehus i Dubrovnik vil gi deg en fascinerende opplevelse uansett når du besøker byen. Fra slutten av november og gjennom hele førjulstiden er byen opplyst av funklende julelys. Julemusikk og herlige dufter strømmer gjennom gatene. Julesangenes toner fyller luften, og høytidens søtsaker og godterier er uimotståelige. Om sommeren blir gamlebyen en scene for sommerfestivalen, som finner sted hvert år i juli og august. Dette er den eldste kulturfestivalen i Kroatia, og gamlebyen forvandles til en eventyrlig bakgrunn for den mest usedvanlige teaterscenen i verden. Lei et feriehus i Dubrovnik når som helst på året og skap ferieminner for livet.