Feriehus og ferieleiligheter i Sutivan

Drømmer du om deilige dager i et feriehus på øya Brač? Da bør du se NOVASOLs feriehus og ferieleiligheter i Sutivan. I denne lille, men eventyrlige, landsbyen venter gode ferieopplevelser. Her kan du nyte fine rullesteinstrender, lukten av frodig furuskog og fantastisk gastronomi. Det er forholdsvis få turister i Sutivan og området er derfor midt i blinken for deg som ser etter en stille feriedestinasjon.

Blant NOVASOLs ferieboliger finnes en rekke feriehus og ferieleiligheter med «all inclusive». Dette gjelder alle våre ferieboliger i Kroatia, noe som betyr at sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader er inkludert.

Lei feriehus gjennom NOVASOL på øya Brač

Populære feriehus i Sutivan

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sutivan

Loading...

Feriehus med basseng i Sutivan

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sutivan

Loading...

Ferie på fantastiske Brač

Brač er uten tvil en av Dalmatias vakreste øyer, og mange av våre gjester i feriehus i Dalmatia velger øya som sin feriedestinasjon. Den frodige øya er ikke bare vakker, den er også en av de mest solfylte destinasjonene i Europa. Herfra kommer du deg i tillegg enkelt til spennende steder som Split og Makarska.

Aktiviteter og opplevelser

I Sutivan venter en avslappende middelhavsatmosfære. Den lille byen kan skilte med en historie som strekker seg over 1700 år tilbake i tid, til da romerne hersket. Vakre strender og krystallklart hav frister til avkjølende bad, og lokalprodusert vin og olivenolje inviterer til gode smaksopplevelser. Her finnes fine turområder som tar deg forbi vingårder og olivenplantasjer. Fra den lille havnen Lucica kan du ta havnepromenaden til buktene Likve, Prbuje, Stinive, Stipanske, Male Tihe og havnen Vicja luka. Husk å pakke med badetøy i sekken!

Fra Sutivan kan du enkelt ta deg til Supetar der du blant annet finner den berømte stranden Zlatni rat. Det «gylne hornet», som stranden også kalles, slynger seg ut som en tunge i det krystallklare vannet og er en av landets mest avbildede strender. Ikke bare er stranden utrolig vakker, den er også unik fordi den skifter form etter vind – og vannretning. 

Øya Brač er kjent for sin marmor, Bracki Kamen , som er brukt i blant annet Diokletians palass i Split og det Hvite Hus i Washington.  Du kan forvente gode matopplevelser når du leier feriehus på Brač. Nydelig lammekjøtt finnes på de fleste menyer, og må prøves med et glass lokalprodusert vin til.

Attraksjoner og severdigheter

Står byen Split på reiseplanen har du mye å se frem til. Her kan du blant annet se et av verdens best bevarte eksempler på romersk arkitektur, nemlig keiser Diokletians palass. Det imponerende palassanlegget skulle være keiserens pensjonistbolig, og utgjør i dag kjerne  av byen. Drøm deg tilbake til fordums tider når du vandrer rundt,  og det kan anbefales å bli med på en guidet tur. Da får du ofte se deler av palasset som du ellers ville gått glipp av.

Feriehus og ferieleiligheter i Sutivan

NOVASOL formidler et stort antall feriehus i Kroatia. I vårt utvalg finnes alt fra moderne ferieleiligheter og enkle feriehus med svømmebasseng, til store villaer med plass til hele familien.