Feriehus og ferieleiligheter i Pojezerje

Ser du etter en ny og spennende feriedestinasjon i Kroatia? NOVASOL formidler feriehus i store deler av regionen Dalmatia, blant annet i vakre Pojezerje. Du finner Pojezerje i Dalmatias inland, rett ved grensen til Bosnia-Hercegovina. 

Pojezerje består av fire mindre tettsteder; Otric-Seoci, Kobiljača, Mali Prolog and Pozla Gora. Hele Pojezerje har mindre enn 1000 innbyggere, noe som gjør dette til det perfekte reisemålet for deg som ønsker fullstendig avslapning i et feriehus i Dalmatia, omgitt vakker natur, vingårder og frodige landbruksområder.

Lei ditt neste feriehus i Pojezerje hos NOVASOL

Aktiviteter og opplevelser

Det første som slår deg når du ankommer ferieboligen i Pojezerje, er vingårdene som ligger spredd i den frodige dalen, som ligger på det som tidligere var innsjøen Vrgorac. Her kan du feriere i idylliske omgivelser, finne roen på sykkel langs landeveiene eller på piknik ute i det fri. I tillegg til vinproduksjon, dyrkes det fiken, oliven og honning her. Lokalbefolkningen har også preservert en egen druetype, som du kan smake i løpet av oppholdet. Går du opp bakken som fører til kirken St. Roch vil du bli belønnet med en utrolig utsikt over Pojezerje, samt deler av Bosnia-Hercegovina. 

Adriaterhavskysten er ikke langt unna, og det tar deg mindre enn 30 minutter til Makarska rivieraen. Du kan for eksempel ta turen til Ploče, der du blant annet kan ta båt ut til Trpanj på Pelješac-halvøya. Pelješac kan by på vakre strender, historiske havnebyer, og er kjent for sin østers og lokalproduserte vin. 

Fra feriehuset i Pojezerje kan du enkelt ta deg over grensen til Bosnia-Hercegovina. Du kjører for eksempel til Mostar på litt over én time. Der kan du se den kjente broen, som forbinder byens to deler. Broen står på UNESCOs verdensarvliste og er en av byens høydepunkter. Det er mye spennende å se og oppleve her, og byen er derfor midt i blinken for en dagstur.

Ferieboliger i Dalmatia

Legger du ferien til en av våre feriehus i Dalmatia, kan du enkelt kombinere sol, bad og strand med historiske og kulturelle severdigheter. Dette er en region spekket med historie, som også kan oppleves utenfor kjente turistdestinasjoner som Dubrovnik, Šibenik, Zadar og Split. Dersom anledningen byr seg er disse fantastiske byene selvfølgelig verdt et besøk. Fra et feriehus i Dalmatia befinner du deg heller aldri langt unna Adriaterhavskysten, der du kan tilbringe deilige og avslappende dager.

Feriehus og ferieleiligheter i Pojezerje

Alle våre ferieboliger i Kroatia er «all inclusive», noe som gjør at du slipper å tenke på forbrukskostnader, rengjøring og sengetøy, og heller kan bruke tid på andre ting. Ditt neste feriehus i Europa finner du her på våre nettsider. Du kan enkelt søke deg frem til ferieboligen som passer deg best ved hjelp av vår søkefunksjon. Den lar deg legge inn kriteriene som er viktige for deg og din ferieopplevelse. Bestillingen gjør du enkelt på våre nettsider, eller ved å ta kontakt med vår kunderservice.