Feriehus og ferieleilighet i Prolozac

Kommunen Prolozac finner du i regionen Split-Dalmatia og består av fem mindre landsbyer Gornji Proložac, Donji Proložac, Postranje, Ričice og Šumet. Leier du et feriehus i Prolozac kan du se frem til fine feriedager omgitt av vakker natur og hyggelige byer som Imotski Baska Voda, Brela og Makarska. NOVASOL formidler en rekke ferieboliger i Kroatia, som alle er unike på sin måte. Våre feriehus og ferieleiligheter i Kroatia er i tillegg «all inclusive». Dette betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, rengjøring og forbrukskostnader.

Lei feriehus i Prolozac gjennom NOVASOL

Populære feriehus i Prolozac

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Prolozac

Loading...

Feriehus med basseng i Prolozac

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Prolozac

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Finn ditt neste feriehus hos NOVASOL i dag og se frem til flotte ferieopplevelser i Kroatia. Bestiller du feriehus i Prolozac kan du legge inn et besøk til Imotski. Byen er kjent for sin kulturelle og historiske arv, som du kan bli bedre kjent med i løpet av oppholdet. I Imotski kan du blant annet ta turen opp på høyden der festningen Topana ligger, smat se Sv. Frane-kirken og et berømt fransiskansk kloster. I byen kan du vandre mellom vakre steinbygninger på brosteinsgater. Gaten Pjaca er en av de mest vakreste og verdt å få med seg. Besøk også den eldste delen av byen, Bazana, som ligger under festningen Topana.  Gå heller ikke glipp av et besøk til Skalini, trappen fra 1800-tallet som knytter Bazana med den nyere delen av byen. Forbi byen snirkler elven Vrljika seg gjennom landskapet. Denne unike elven har hele fem ulike navn på sin 70 kilometer lange ferd gjennom landet. 

Områdets aller største attraksjon er likevel den blå innsjøen, Modro jezero, som er 800 meter lang og 400 meter bred. Du kan enten nyte synet av innsjøen fra høyden eller ta stien som fører ned til vannet. Den blå sjøen egner seg nemlig ypperlig for en avkjølende svømmetur. Ta også turen innom den røde innsjøen, Crveno jezero,  som har fått navnet sitt på grunn av de røde steinene som omgir den. Den lille innsjøen er et underverk av dinarisk kalkstein. Her er landskapet ganske annerledes enn i resten av Dalmatia.

I Prološc kan du besøke en vingård som produserer fem typer vin. Her bør i hvert fall vintypen Modro jezero barrique stå på smakslisten. Takket være det milde klimaet kan regionen skilte med en imponerende gastronomi, og spesielt dalmansk prosciutto er verdt å prøve.

Feriehus og ferieleiligheter i Prolozac

Bestiller du feriehus i Dalmatia vil du oppdage at det finnes en rekke aktiviteter og attraksjoner for hele familien rett utenfor døren. Byer som Split, Makarska og Omis finner du rett i nærheten, og er passende destinasjoner for dagsturer. Lei et feriehus i Prolozac til din neste ferie i Kroatia og se frem til gode opplevelser!