Feriehus og ferieleiligheter i Obrovac

Ferieperlen Obrovac har en fantastisk beliggenhet. Obrovac ligger nær elven Zrmanja ved foten av Velebitfjellene, ikke langt fra byene Zadar og Starigrad. Novigradhavet er også i nærheten. Leier du et feriehus i Obrovac venter gode ferieopplevelser! 

Alle NOVASOLs ferieboliger i Kroatia er «all inclusive». Det betyr at du slipper å tenke på ting som sengetøy, sluttrengjøring og forbrukskostnader. Våre ferieboliger i Kroatia inviterer til fullstendig avslapning. Velg mellom store feriehus for hele familien, flotte ferieboliger med eget svømmebasseng eller enkle ferieleiligheter ved stranden.

Lei feriehus i Obrovac hos NOVASOL

Populære feriehus i Obrovac

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Obrovac

Loading...

Feriehus med basseng i Obrovac

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Obrovac

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Når du leier feriehus i Obrovac kan du se frem til både en aktiv og avslappende ferie. I ferieområdene utenfor byene kan du forvente en roligere atmosfære. Du befinner deg likevel nær flotte attraksjoner, severdigheter, spisesteder og shoppingmuligheter. Siden Obrovac ligger rett ved elven Zrmanja, velger mange å prøve seg på rafting. Vannstanden i elven varierer og din opplevelse vil avhenge av hvor høyt eller lavt vannet er. Høyt vann i elven vil gi et skikkelig adrenalinrush! Er du tilhenger av litt roligere opplevelser kan du velge kanopadling, fot – eller sykkeltur i stedet. Det arrangeres en del båtutflukter i området. Elven Zrmanja er et perfekt område for aktive familier, og kan utforskes på mange ulike måter. 

Obrovac har vokst opp rundt festningen som ligger på en høyde over byen. Byen ble et viktig knutepunkt for handel mellom kystområdene og innlandet, spesielt for varer som pasta, ved, kjøtt og ull. Veien over Velebit har vært åpen siden 1832. Obrovac er i dag et stille sted der det nødvendigvis ikke skjer så mye, men nærheten til større byer gjør dette til en attraktiv feriedestinasjon.

Attraksjoner og severdigheter

Mange av våre gjester leier feriehus i Dalmatia for å kunne utforske regionens historiske byer. Zadar ligger rundt 45 kilometer fra Obrovac, og kan fint legges inn som en dagstur i ferieplanene. Zadar ble i 2016 kåret til Europas beste turistdestinasjon og du vil nok forstå hvorfor under besøket. Se kjente severdigheter som Sjøorgelet designet av den kroatiske arkitekten Nikola Bašić. Inne i steintrapper er det bygget orgelpiper og fløyter som lager vakre toner når vannet treffer. Dette er også et fantastisk sted å se solnedgangen. Gå heller ikke glipp av St. Donatus-kirken, Anastasiakatedralen eller det romerske forumet. Zadar er dessuten et kulturelt sentrum der det avholdes en rekke spennende arrangementer året rundt. Fra Zadar kan du også besøke en rekke flotte øyer som Pag, Ugljan, Dugi otok, Kornati og Veli Rat.

Feriehus og ferieleiligheter i Obrovac

NOVASOL formidler ferieboliger i hele Europa og du kan enkelt bestille ditt neste feriehus her på våre nettsider. Våre ferieboliger i Obrovac inviterer til gode ferieopplevelser året rundt. Velkommen til NOVASOLs ferieboliger i Kroatia!