Feriehus i Ebeltoft

Kunne du tenke deg å leie et feriehus i Ebeltoft? Ebeltoft blir kalt Danmarks nesetipp av lokalbefolkningen og er kronjuvelen blant de mange populære kystbyene på Djursland-halvøya. Her finner du en unik kombinasjon av sjarmerende småbyatmosfære med eføybevokste bindingsverkshus og travel ferieby – full av ting du kan gjøre og se, når du ikke slapper av på stranden eller i feriehuset ditt. Finn overnatting i Ebeltoft og finn ut hvorfor dette er en av de mest populære feriedestinasjonene i hele Danmark.

Lei et feriehus i Ebeltoft med NOVASOL og utforsk byens vakre brosteinsgater

Populære feriehus i Ebeltoft

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Ebeltoft

Loading...

Feriehus med basseng i Ebeltoft

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Ebeltoft

Loading...

Ferie i Ebeltoft

Det er lett å forstå hvorfor Ebeltoft er en av de mest populære feriedestinasjonene, ikke bare på Jylland, men i hele Danmark. Med rolige Kattegat og Aarhus-bukten på den ene siden og de berømte bølgende åsene av Djursland på den andre, er Ebeltoft en ferieperle på mer enn én måte.

Ta en kopp kaffe og kake i et stille gårdsrom i det historiske sentrum med brosteinsgater og en egenartet sjarm, slå deg ned på en av de mange strendene i området eller utforsk den vidstrakte og slående vakre naturen som omgir byen. Leier du et feriehus i Ebeltoft, har alt du trenger for en avslappende, spennende og ikke minst variert ferie i en av de vakreste regionene i Danmark.

I Ebeltoft finner du også flere kjente attraksjoner, som fregatten Jylland som er verdens lengste krigsskip av tre, og et tidligere bryggeri som nå er blitt et kultursenter og arrangementslokale.

Visste du at …

verdens minste rådhus ligger i Ebeltoft? Det er bare 7,5 meter bredt og 11,5 meter langt. I dag er det gamle rådhuset et populært sted for bryllupsseremonier og trekker til seg par fra hele Europa.

Reisetips til Ebeltoft

Leier du et feriehus eller ei hytte i Ebeltoft, kan du se fram til en masse utendørsaktiviteter og attraksjoner. Hvis du liker å utforske naturen, er det massevis av muligheter for turgåing, sykling og kajakkpadling.

Byen er omgitt av Mols Bjerge nasjonalpark, hvor du kan utforske det kuperte landskapet som Ebeltoft og Djursland er kjent for. Du har også flere valgmuligheter blant de offentlige strendene rundt bukten, fra de populære til de mer bortgjemte perlene i noen av landsbyene i nærheten.

Hvis du har lyst på variasjon, er Ebeltoft mindre enn en time med bil fra Aarhus, den nest største byen i Danmark. Her finner du en lang liste med populære attraksjoner, blant annet ARoS Aarhus Kunstmuseum og friluftsmuseet Den Gamle By. Aarhus har også mange gode restauranter, kafeer og butikker som er verdt turen fra Ebeltoft.

Overnatting i Ebeltoft

Book et feriehus i Ebeltoft hvis du liker:

  • Massevis av muligheter: Ebeltoft har noe for enhver, enten du bare vil slappe av eller foretrekker friluftsopplevelser iblandet byliv og kultur.

  • Vakker natur: De berømte åsene på Djursland begynner å stige rett utenfor bygrensen og bølger seg hele veien til den slående vakre Mols Bjerge nasjonalpark.

  • Færre folk: Ebeltoft er kanskje en av de beste feriedestinasjonene i Danmark utenfor høysesongene på grunn av den aktive kulturscenen og den nære beliggenheten til Aarhus.

NOVASOL – feriehusutleie i Ebeltoft siden 1968

Å leie et feriehus i Ebeltoft er en flott måte å oppleve den sjarmerende kystbyen og de vakre omgivelsene på. NOVASOL tilbyr et stort utvalg feriehus og hytter i Ebeltoft, inkludert sjarmerende sommerhus, moderne leiligheter og luksuriøse feriehus med plass til hele familien og alt du kan ønske deg av fasiliteter.

Leier du et feriehus eller ei hytte i Ebeltoft, har du muligheten til å utforske alt det byen har å by på, i ditt eget tempo, samtidig som du kan nyte komforten og privatlivet i ditt eget hus.

Enten du reiser med familie, venner eller alene, er et feriehus i Ebeltoft den perfekte kombinasjonen av uavhengighet, komfort og bekvemmelighet.Du kan bla gjennom noen av våre mest populære kolleksjoner, som familievennlige feriehus i Ebeltoft, feriehus i Ebeltoft med panoramautsikt og feriehus i Ebeltoft med innendørs svømmebasseng.