Feriehus i Bønnerup

For mange er den østjyske halvøya Djursland selve inkarnasjonen av danmarksferie. Lei et feriehus her og opplev de idylliske småbyene, trivelige feriehusområdene og barnevennlige strendene som ligger på rekke og rad langs kystlinjen. Grenå lokker med eventyrlige opplevelser i Kattegatcentret, Ebeltoft oser av sjarm og gjestfrihet  og Århus er heller ikke langt unna. 

Vi tilbyr et bredt utvalg feriehus i den gamle fiskerlandsbyen Bønnerup, nord på Djursland. Gamle fiskertradisjoner holdes fortsatt i hevd, og fersk fisk og nykokte skalldyr kan du kjøpe  rett fra de fargerike båtene. Fersk rødspette er en av de lokale favorittene og smaker ekstra godt sammen med danske nypoteter. Mange steder på Djursland selges lokale råvarer som  grønnsaker, frukt og bær fra små boder i veikanten. I tillegg lokker  en rekke gårdsbutikker til innkjøp i hyggelige omgivelser. I ditt feriehus på Djursland har du ditt eget velutstyrte kjøkken, der du kan tilberede velsmakende måltider i fred og ro.

Lei feriehus eller ferieleilighet i Bønnerup

Populære feriehus i Bønnerup Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bønnerup Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Bønnerup Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bønnerup Strand

Loading...

Opplevelser og aktiviteter

Bønnerup Strand regnes som Djurslands beste. Det blå flagget er heist og forsikrer deg om at du trygt kan kaste deg ut i bølgene. Fra våre feriehus  i Bønnerup er det  gangavstand til denne barnevennlige og smilende stranden. I tillegg til alt du kan oppleve i nærområdet, er Bønnerup et ypperlig utgangspunkt for spennende utflukter på Djursland.

Fjellerup et et sjarmerende tettsted bare en kort kjøretur fra Bønnerup. Også her kan vi friste med et stort antall feriehus i naturskjønne omgivelser. Ta med familien på oppdagelsesturer til fots eller på sykkel. Utforsk det bølgende hedelandskapet, den barnevennlige stranden eller de lune skogsområdene. I et feriehus ved Fjellerup Strand bor du tett på naturen, samtidig som det er kort vei til attraksjoner og severdigheter.

Feriehus og ferieleilighet på Djursland

Feriehus nær Djurs Sommerland

Det er ikke uten grunn at Djursland hver sommer fylles med ferieglade familier fra hele Europa. Med et feriehus ved Bønnerup Strand som utgangspunkt,  ligger alt til rette for dager fylt med spennende opplevelser for store og små. Givskud Zoo, der du kan hilse på mer enn 120 ulike dyrearter, ligger bare en kort biltur unna.

Som gjest i et av våre feriehus, får du blant annet rabatt på inngangsbilletten til Djurs Sommerland, som kan friste med et vell av opplevelsesmuligheter i eventyrlige omgivelser. Andre toppattraksjoner er Ree Park Ebeltoft Zoo og Randers Regnskov. De beste shoppingmulighetene på Djursland finner du i Ebeltoft og Grenå. Når du tilbringer ferien i et sommerhus legger du opp dagene slik du selv ønsker det. Kanskje legger du ingen planer i det hele tatt – iallfall ikke før etter en lang og god dansk frokost på terrassen.

Feriehus for alle

På våre nettsider finner du et vidt spekter av feriehus i Danmark. Vi tilbyr alt fra store femstjerners hus med innendørs svømmebasseng og plass til hele storfamilien, til enklere og rimeligere hytter i strandkanten. Alle våre feriehus er inspisert og godkjent av våre lokale representanter, og du kan føle deg trygg på at det du ser på våre nettsider stemmer overens med det som møter deg på stedet. Skulle du ha behov for assistanse på stedet, er du hjertelig velkommen til å kontakte våre kunnskapsrike og vennlige medarbeidere ved servicekontoret på Fjellerup Strand. Vi ønsker deg varmt velkommen til ferieparadiset Djursland.