Feriehus i Fjellerup

Fjellerup midt i Danmark er stedet dersom dere ønsker avslappende naturopplevelser. Få et godt tilbud på billig leie av sommerhus i Fjellerup hos NOVASOL. Utleie av ferieboliger i Danmark, nærmere Fjellerup er populært hos NOVASOL. Vi har det største utvalget av hytter, og du finner lett en som passer til deg og din familie når du ferierer i Djursland.

Feriehus i Fjellerup

Populære feriehus i Fjellerup Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fjellerup Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Fjellerup Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fjellerup Strand

Loading...

Ferie på Djursland

Fjellerup er et populært feriested for hele familien på Norddjursland. Her kan du slippe hverdagens stress og slappe av i et av våre feriehus eller få sand mellom tærne og saltvann på kroppen ved den barnevennlige stranden i nærheten.

Der er lagt opp til en herlig ferie for store og små når turen går til Fjellerup i midt i Danmark. Henvend dere til NOVASOL om leie av hytte - vi har mange herlige feriehus å velge mellom til ferien deres i det naturskjønne området.

Sommerhus på Djursland

Feriehus i Fjellerup

Det blå flagget vaier over stranden utenfor østjyske Fjellerup, hvor man trygt kan la barna boltre seg i det langgrunne vannet med myk sandbunn og la dem leke i sanddynene, eller klitterne som det heter på dansk. På grunn av vindforholdene er stranden også et populært tilholdssted for surfere. Ta derfor med deg en god bok og legg deg under parasollen mens barna bygger sandslott og storkoser seg i vannkanten.

Området byr dessuten på svært variert natur med lyngheier, åkre og lange avvekslende kyststrekninger med bratte klippevegger. Naturen kan dere oppleve på en av de utallige naturstiene og hyggelige småveiene og stiene som er helt ideelle for sykkel- og spaserturer som passer for hele familien. Mountainbike er derfor noe som bør testes ut når dere først ferierer i Danmark med så vakre naturområder.