Feriehus i Fuglslev

Feriehusområdet ved Fuglslev ligger flott til i den vakre naturen som Djursland er så kjent og elsket for. Leier du feriehus i Fuglslev, kommer du til å bo veldig sentralt i forhold til mange attraksjoner, flere større byer og utallige gode strender. Nordmenn elsker å feriere i Danmark, og Djursland er en favoritt blant mange. Ønsker du en aktiv ferie ved et naturskjønt reisemål, er Fuglslev midt i blinken for deg.

Lei feriehus i Fuglslev, Djursland

Populære feriehus i Fuglslev

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Fuglslev

Loading...

Feriehus med basseng i Fuglslev

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Fuglslev

Loading...

Aktiviteter og opplevelser

Naturen rundt feriehuset i Fuglslev kan naturligvis brukes til mer enn kun ren avslapning. Sett deg på sommerhusets terrasse tidlig om morgenen og nyt roen, mens verden våkner opp rundt deg. Pakk en ryggsekk med kaffe og litt god mat, og legg ut på en ettermiddagstur i området. På kvelden kan du fyre opp grillen og tilberede middag for hele reisefølget.

Tar du med sykkel på ferien, kan du sette kursen mot Djursland største sjø, Stubbe. Sjøen ligger noen kilometer fra feriehusområdet. Har du lyst på en litt lenger sykkeltur, kan du legge ut på tur mot den hyggelige byen Ebeltoft, som ligger rundt én mil unna. Du får også god mosjon av besøke nasjonalparken Mols Bjerge eller Jernhatten, som er en rundt 50 meter høy bakke med utsikt over havet og Mols. 

For golfentusiasten og fiskeren er Fuglslev et opplagt valg for ferien i Danmark. I Grenaa, Nimtofte og Ebeltoft er det golfbaner, der du kan slå noen slag på nytt gress. Det er også gode fiskemuligheter i området, og det er mulig å fiske i innsjø, havet og fra de lange kyststrekningene. 

Det er nettopp den lange kyststrekningen som er med på å gjøre Djursland så populær blant feriegjester fra hele Europa. Om sommeren, når det danske sommerværet er på sitt beste, samles lokale og turister på de mange strendene. Fra feriehuset på Djursland er det ikke langt til noen av Danmark aller beste strender. Nær Ebeltoft finner du mange gode strender, som Boeslum strand, Vibæk strand og litt lenger mot Aarhus ligger Følle strand. 

Har du planer om å besøke Grenaa, må du ikke gå glipp av en tur til Grenaa strand, som er helt fantastisk. I Grenaa er det også flere gode butikker, og i Kattegatsenteret kan du lære mer om livet i havet.

Besøk Djurs Sommerland fra feriehuset i Fuglslev

Attraksjoner og opplevelser

Djursland er et område med et rikt utvalg av attraksjoner og severdigheter. Her er det virkelig noe for alle aldre og interesser. For barnefamilien frister det kanskje med en tur til Djurs Sommerland ved Nimtofte. De mange attraksjonene, kombinert med flotte grøntområder, gjør dette til det perfekte utfluktsmålet for familier. Du kan uten problemer bruke to dager i parken, hvis du vil få med deg alt. I Ree Park venter dyreopplevelser av alle slag. Leier du feriebolig hos NOVASOL kan du få gode kundefordeler i Danmark. 

For de historie – og kunstinteresserte mangler det heller ikke på attraksjoner. I Ebeltoft er det glasskunsten som står i sentrum, og dette kan du oppleve på Ebeltoft Glassmuseum. Her er det skiftende utstillinger, samt aktiviteter, som også passer for barna. Like ved Glassmuseet ligger den flotte fregatten Jylland. Det er selvsagt mange andre attraksjoner, severdigheter og museer i området. Ikke minst i Aarhus og Randers, som ligger én times biltur unna, er det utrolig mye spennende å oppleve.