Feriehus ved Handrup Strand

Rett ved Djurslands sørkyst ligger feriehusområdet Handrup Strand. Området er naturskjønt, med hav og strand rett utenfor døren og kort avstand til hyggelige Ebeltoft. Leier du et feriehus ved Handrup Strand kan du se frem til gode og avslappende feriedager. 

Selve stranden ved Handrup er fin, men ganske smal i forhold til andre strender på Djursland. Vannet her er ikke særlig dypt, og passer derfor midt i blinken for barnefamilier. Fordi vannet er så lavt, er temperaturen ofte høyere her enn andre steder i Ebeltoft Vig. I Ebeltoft Vig kan du ofte se vindsurfere, og du kan selvfølgelig også prøve deg på brettet. Når du leier feriehus på Djursland, kan du glede deg over et stort antall badestrender. Både nær Ebeltoft, Grenaa og på den nordlige kysten ved for eksempel Fjellerup, er det mange gode, rene og barnevennlige strender.

Feriehus ved Handrup Strand

Populære feriehus i Handrup Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Handrup Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Handrup Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Handrup Strand

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

Fra sommerhuset ved Handrup Strand er det cirka seks kilometer inn til den hyggelige byen Ebeltoft, som er verdt et besøk i løpet av ferien. Her finner du et stort utvalg av opplevelser hele året rundt. På sommeren er det ekstra fint å være på ferie her. Vandre langs de små gatene, mens du beundrer de fine husene, eller stopper innom forskjellige butikker og gode spisesteder. Ved det gamle rådhuset på torget, kan du ofte høre på fin musikk om sommeren. Slå deg ned med en kald drikke eller en is, og nyt den hyggelige stemningen. Besøk også Glassmuseet, hvor du kan se glasskunst av alle slag og oppleve spennende arrangementer. Ved siden av Glassmuseet ligger Fregatten Jylland. Det vakre gamle treskipet er byens kjennemerke, og er helt klart verdt et besøk både for barn og voksne. Utstillingene er spennende og også egnet for barn. Engasjerende guider forteller om fregattens historie. 

De dyreglade kan se frem til en ferie ved Handrup Strand! I nærheten finner du Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov og ReePark, som alle byr på gode og spennende opplevelser. I dyreparkene møter du dyr fra hele verden. Lekende isbjørner, vakre ørner, brølende løver og lekesyke aper er bare noen av de du vil treffe på her. Du kommer deg enkelt til alle dyreparkene med bil.

Skal det gå litt raskere er det i Djurs Sommerland det skjer. Her venter et stort antall attraksjoner. Her er det store og ikke minst lynraske berg – og dalbaner for de større barna, og hyggelige karuseller for de minste. I vannlandet er det plass til alle badeglade og på grøntområdene kan du slappe av mellom alle fornøyelsene. I de nærliggende byene venter mange lokalhistoriske museet, hvor du kan lære mye området, samt se kunst fra inn – og utland.

Opplevelser og severdigheter ved Handrup Strand - Fregatten Jylland

Feriehus ved Handrup Strand

De forskjellige områdene  på Djursland har alltid vært populære for feriehusferie i Danmark. Nærheten til havet er fristende for mange. Det er alltid deilig med gåturer langs vannet, både sommer og vinter. Den friske luften og den vakre utsikten er som balsam for sjelen og gir alltid gode ferieopplevelser. Djursland er også det perfekte reisemålet for deg som vil fylle ferien med aktiviteter og opplevelser. 

NOVASOL har eget servicekontor i Ebeltoft. Det betyr at du aldri er langt unna gode tips til ferien, eller assistanse, dersom det skulle være behov for det. Alle medarbeiderne på kontoret er lokalkjente, og kan alltid kommer med gode tips til opplevelser og attraksjoner.