Feriehus i Østjylland

Jyllands østkyst innbyr til både aktiv og avslappende feriehusferie. Ønsker du fred og ro, med innspill av flotte naturopplevelser, er Østjylland det perfekte stedet å leie feriehus. Her kan dere oppleve de grønne bøkeskogene på nært hold, flate heiestrekninger, kupert landskap, sjøer og elver. Ønsker dere en aktiv ferie, kan dere i løpet av oppholdet besøke Djurs Sommerland, LEGOLAND, ARoS Kunstmuseum, Randers Regnskog, Kattegatsenteret og mye mer. Det endeløse aktivitetsutvalget er jo noe av det som gjør det så populært å leie feriehus i Danmark! På feriehusferie ved Jyllands østkyst, kan dere både surfe, fiske, vandre, spille tennis og svømme. NOVASOL tilbyr opphold i ferieboliger i blant annet Ebeltoft, Mols, Juelsminde og Himmerland. Hos oss kan du blant annet velge mellom større feriehus som passer for hele storfamilien eller mindre ferieleiligheter.

Lei feriehus i Østjylland med familien

Populære feriehus i Østjylland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Østjylland

Loading...

Feriehus med basseng i Østjylland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Østjylland

Loading...

Ta med barna på feriehusferie

Det er ypperlig å leie feriehus i Danmark dersom du er på ferie med små barn. Østkystens mange, flotte badestrender er ideelle til barnelek, da det er langgrunt og som regel også rolige vindforhold. Mange av strendene har fått tildelt EUs Blå Flagg sertifikasjon som bevis på helt rent badevann og gode sanitære forhold. Østkysten er et veldig godt valg av destinasjon dersom dere skal leie feriehus i Danmark. Spesielt er det mange nordmenn som drar på ferie til Ebeltoft i Østjylland, byen har i løpet av årene vokst seg til en av de feriebyene i Danmark som er mest kjent blant nordmenn. I tillegg til Ebeltoft, er også Bønnerup, Juelsminde/Vejle og Østhimmerland, områder i Østjylland der det er populært å leie feriehus.

Flotte natureopplevelser i Østjylland

Naturopplevelser i Østjylland

Året rundt venter det flotte opplevelser i den østjyske naturen. Om sommeren vil du helt klart søke mot strendene, som innbyr til avslapning og lek for hele familien. Når høsten bringer frem de oransje og gule fargene, er de mange skogsområdene et vakkert syn. Det er uten tvil på sommeren det skjer mest langs Danmarks sommerhusområder. Da er det mye aktivitet i de små byene, som konserter og markeder. På strendene spilles det volleyball, det vindsurfes og flys drage. Her har hele familien mulighet til å delta i aktiviteter i nydelig dansk natur. Østjylland er kjent for sine store skogsområder, og er derfor godt egnet for lange gåturer. Ønsker du kanskje å utforske området fra sykkelsetet? Vi anbefaler at du tar med sykkel eller leier en gjennom oss, nettopp fordi dette er en flott måte for hele familien å oppleve naturen på. Liker du fotturer kan du dra til nasjonalparken Mols Bjerge, et landskap skapt under istiden. Himmelbjerget og store Gudenå er også flotte områder for deg som liker å bevege deg i naturen.

Aktiv feriehusferie

Hva med å leie et feriehus ved Aarhus, smilets by? Leier dere feriehus ved Aarhus, kan dere få en smak av storbyferie kombinert med feriehusferien. Århus har nemlig et spennende bybilde med yrende gateliv, severdigheter og gode shoppingmuligheter. Aarhus har i tillegg blitt kåret til Europas Kulturhovedstad 2017, og dette sier jo en del om byen. Her finner du tilbud som ARoS Kunstmuseum, Den Gamle By, Tivoli Friheden, havnebad og strand. Vi kan tilby sommerhus i området rundt byen, samt fine leiligheter midt i sentrum.

Det finnes flere hyggelige byer i Østjylland, som for eksempel Aalborg, Horsens og Vejle, hvor du kan nyte god mat og drikke på de mange forskjellige serveringstedene, samt oppleve litt av hva de større byene kan by på. Slapp helt av med fint vær og god stemning!  Avslutt dagen med en tur innom de små havnene og kjøp med litt fersk fisk du kan tilberede i feriehuset. Bedre enn dette blir det knapt spør du oss.

Fantastiske rammer for din ferie

Når en leier en ferieleilighet i Danmark, vil en få ubegrenset frihet. De fantastiske rammer, som et feriehus skaper gir muligheten for å planlegge den perfekte ferie familien drømmer om. Dere bestemmer helt selv hvordan feriedagene skal brukes, enten om de skal brukes på utallige utflukter og besøk av flere severdigheter eller om en vil slappe av i sommerhuset og nyte å ha fri og være sammen. Østjylland tilbyr ulike ferieboliger, og du kan bestemme hvilket feriehus som er perfekt for deg og din familie. Vil dere bo nærme stranden? Eller kanskje dere vil bo nærmere de ulike severdighetene? Det beste med NOVASOL er at du bestemmer og legger opp din ferie etter hvilke behov du har. Lei derfor en ferieleilighet i Europa hos oss!