Feriehus i Aarhus

Blant lokalbefolkningen er Aarhus kjent som «smilets by». Den ønsker deg velkommen med en sjelden kombinasjon av storbyliv og slående vakker natur rett utenfor bygrensene. Lei et feriehus i Aarhus og opplev noen av de mange severdighetene og attraksjonene, nyt den livlige atmosfæren, ta en matbit på et av de utallige flotte spisestedene rundt om i byen, eller utforsk alt annet som Danmarks nest største by har å tilby.

Og det er mye, spør du oss!

Lei et feriehus i Aarhus med NOVASOL og opplev blant annet friluftsmuseet "Den gamle by"

Populære feriehus i Aarhus

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Aarhus

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Aarhus

Loading...

Ferie i Aarhus

Aarhus er kjent for sin fantastiske beliggenhet på kysten av Østjylland og ligger rett ved bukten den deler navn med. Aarhus er et populært reisemål for feriegjester på jakt etter den perfekte kombinasjonen av sightseeing og avslapning. Foruten å være hjemmet til utallige kjente attraksjoner – som ARoS museum for moderne kunst, det fascinerende og oppslukende Moesgaard Museum og «Den Gamle by», et friluftsmuseum som viser livet på 1800- og 1900-tallet, er Aarhus også kjent for sine mange grønne områder og steder å slappe av, inkludert den store skogen og hjorteparken rundt Marselisborg Slot og sandstranden «Den Permanente» et steinkast fra sentrum. Aarhus er også kjent for sin rike kulturarv og historiske landemerker.

I den gamle delen av sentrum, rundt den imponerende katedralen fra 1200-tallet, finner du sjarmerende brosteinsgater og Latinerkvarteret, hvor det er mange små, eksklusive butikker og kafeer – i en livlig atmosfære. Spesielt i vår- og sommermånedene, for da samles lokalbefolkningen i og rundt de mange små parkene i Aarhus. Leier du et feriehus i Aarhus, kan du oppleve byen som ofte blir omtalt den minste storbyen i verden, med en flott blanding av lokal sjarm og storbystemning.

Visste du …at Aarhus er den byen i Danmark med det høyeste antallet studenter per innbygger, noe som gir den en synlig ung og levende atmosfære.

Besøk ARoS Kunstmuseum fra et feriehus i Aarhus med NOVASOL

Reisetips Aarhus

I tillegg til sentrum og dets mange severdigheter og attraksjoner er det mange andre ting å se og gjøre i Aarhus. Besøkende kan utforske de sjarmerende nabolagene til Frederiksbjerg og Aarhus Ø, som begge er fullpakket med trendy kafeer, barer og butikker. Frederiksbjerg er spesielt kjent for sin bohemske følelse og flotte matscene, med en rekke restauranter som serverer deilige og oppfinnsomme retter, som ofte er laget av lokale råvarer. Aarhus Ø, derimot, er en nyutviklet del av byen som ligger ved vannkanten og er preget av moderne arkitektur og design. Besøk Aarhus Ø for en rask matbit, en spasertur på strandpromenaden eller en rask dukkert i det nyetablerte havnebadet, Bassin 7.

Er du ute etter strandferie og å komme deg ut av byen, er det flere populære kystbyer og landsbyer langs bukta i begge retninger, inkludert Ebeltoft, Odder og Grenå. Her kan du kombinere den klassiske feriehusopplevelsen med kort vei til Aarhus og alt det byen har å by på.Fra Odder og Grenå kan du ta bybanen direkte til sentralstasjonen på cirka 30 minutter. Det er mange måter å oppleve Aarhus på. Finn den som passer deg og dine behov, sammen med NOVASOL.

Overnatting i Aarhus

Book et sommerhus i Aarhus hvis du liker:

  • Severdigheter og attraksjoner: Aarhus er hjem til utallige populære attraksjoner og severdigheter – alt fra museer i verdensklasse og fantastisk arkitektur til fornøyelsesparker og matmarkeder.

  • Shopping: Det mangler ikke på shoppingmuligheter i Aarhus. Velg blant kjøpesentre, travle gater eller de små, eksklusive butikkene i Latinerkvarteret.

  • Vakre omgivelser: Selv om du er i en storby, er naturen aldri langt unna. Slapp av på en av de nærliggende strendene, nyt en hjemmelaget piknik i en av de mange parkene, eller ta en spasertur i Marselisborg.

NOVASOL – feriehusutleie i Aarhus

Hvis du ønsker å bo i hjertet av Aarhus, finner du en rekke leiligheter å leie hos NOVASOL. Men rett utenfor bygrensen – i kort avstand til Aarhus og dens mange severdigheter og attraksjoner – finner du også et stort utvalg tradisjonelle feriehus langs kysten til Kattegat. Herfra kan du kombinere den typiske feriehusopplevelsen med en storbyferie – og nyte det beste fra to verdener.

Når du bestiller et feriehus i Aarhus eller området rundt, kan du nyte komforten og privatlivet på ditt eget sted mens du utforsker alt Aarhus har å tilby. Dessuten kan leie av feriehus være et rimeligere alternativ enn å bo på hotell, spesielt hvis du samler hele familien. Utforsk populære samlinger, som ferieleiligheter i Aarhus, feriehusene i Luxury Collection eller husdyrvennlige feriehus i Aarhus.