Feriehus i Helberskov

NOVASOL tilbyr deg og familien mulighet for å feriere i en av våre sommerhus ved Helberskov Strand. Kontakt gjerne NOVASOL i dag, og hør mer om Helberskov Strand og om utleie av ferieboliger i Danmark. NOVASOL har et stort utvalg av hytter, og du finner lett en som passer deg og din familie.

Feriehus i Helberskov

Populære feriehus i Helberskov

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Helberskov

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Helberskov

Loading...

Sommerbolig ved Helberskov

Med våre feriehus ved Helberskov Strand kan du og familien nyte det beste Østhimmerland har å by på. I denne del av Østjylland finner dere utallige av spennende opplevelser, alt fra fornøyelsesparker til vakre naturopplevelser.

Med en av våre fine sommerhus i Østerhimmerland kan du og familien oppleve Østjyllands mange skatter. Kontakt NOVASOL , og få et godt tilbud på en av våre ferieboliger. Vi har feriehus som passer enhver smak – uansett om dere vil ha innendørs svømmebasseng og plasmaskjerm eller boblebad og tennis. Dere finner ikke et bedre sted å feriere i Danmark.

Ferie mellom hav og fjord

Helberskov Strand er en fin beliggenhet i krysset mellom mariager Fjord og Kattegat. Det gir massevis av muligheter for bading – uansett om det er i havet eller den mer rolige fjord. En kort kjøretur bringer dere til det spennende Visborggård slott, eller dere kan gå en tur i nydelige Willestrup Barokhage, som er kjent for sine fantastiske blomster.

NOVASOL har mange års erfaring i med feriehusutleie i Østjylland til ferieglade gjester. Vi i NOVASOL håper at dere får en fin ferie når dere besøker Danmark, og at dere nyter feriedagene fullt ut.