Feriehus i Pøt Strandby

Pøt Strandby i Østjylland er en av de små perler i Danmark, som ikke så mange kjenner til. Det er utallige steder å besøke, morsomme familieopplevelser innenfor en kort avstand og vakker natur. Med utgangspunkt i et av de fine ferieboligene , kan dere selv gå på oppdagelse i Pøt Strandby og omegn. Hos NOVASOL kan dere velge nettopp den ferieleiligheten i Østjylland som passer til dere, blant et stort og variert utvalg.

Lei feriehus i Pøt Strandby

Populære feriehus i Pøt Strandby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Pøt Strandby

Loading...

Feriehus med basseng i Pøt Strandby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Pøt Strandby

Loading...

Sommerhusområdet Pøt Strandby

Vurderer dere å feriere i Østjylland, så vil dere garantert få en fin sommerferie hvis dere drar nettopp hit. Pøt Strandby ligger i det midt mellom Kattegat og vakre skogområder. Stranden er barnevennlig, så her kan hele familien få flere dager til å gå ned å leke i vannet, bygge sandslott og en liten lur i skyggen. I skogene kan dere også gå på jakt etter dyrespor, samle kongler og uansett hvilken tid på året dere leier et sommerhus i Pøt Strandby, vil skogene være perfekte til gode utendørsopplevelser for alle og enhver.

Fra Pøt Strandby er det ikke langt til byer som Horsens og Vejle, som begge er byer med et stort utvalg av butikker, museer, restauranter og hyggelige gågater. På havnen i Juelsmindre kan dere sette dere og nyte en is i det deilige været. Havnen ligger riktig hyggelig til og i sommersesongen er det alltid mye å skikke på, spesielt de mange lystbåter som kommer til og fra byen. I fiskerestauranten kan de spise kveldsmat eller en lett frokost, fisken er meget god.

Utflukter og feriemoro

Pøt Strandby i Østjylland ligger i nærheten av Snaptun, hvor man kan ta en ferge til de spennende øyene Endelave, Hjarnø og Alrø. Alle øyene er opplagte mål for en heldagsflukt med matkurv og badetøy. De populære attraksjoner i Jylland, LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, ligger også i perfekt kjøreavstand, og vil uten tvil være et godt sted å ta fatt for å samle uforglemmelige ferieminner. Som gjester hos NOVASOL må dere huske at dere er så heldige å få rabatt for inngangen på begge steder. Det er utallige muligheter for å leie ferieleilighet i Danmark, og Pøt Strandby er en av de områder som helt sikkert vil bidra til en fantastisk skjønn sommerhusferie for deg og familien.