Feriehus på Lolland

Lolland er en av to danske øyer, som sammen kalles Lolland-Falster. Øyene er adskilt av et smalt sund kalt Guldborgsund. Lolland er en veldig populær turistdestinasjon, både for danske og utenlandske turister. Bestill ditt neste feriehus hos NOVASOL og bli med oss til Danmarks fjerde største øy - et ferieparadis for hele familien!

Både Lolland, Falster og Møn er ferieøyer som er velegnet for feriehusferie. Et besøk i en av Lolland-Falsters mange, gamle handelsbyer kan absolutt også anbefales. Brosteinsbelagte gater, flotte bindingsverkshus og fortausrestauranter kombinert med torgdager, markeder og musikkfestivaler kjennetegner de hyggelige byene.

Disse tre øyene er spesielt ideelle dersom du skal leie feriehus med barn, både på grunn av den flotte beliggenheten og de mange aktivitetstilbudene på Lolland. Den lille, vakre øya Møn er med sin enestående natur et paradis for alle naturinteresserte samt for feriegjester som elsker strand- og badeliv.

Feriehus og sommerhus på Lolland

Populære feriehus i Lolland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Lolland

Loading...

Feriehus med basseng i Lolland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Lolland

Loading...

Opplevelser

Nakskov er den største byen på øya, og er verdt et besøk om du legger ferien hit. Går turen til Nakskov kan du blant annet se en sovjetisk ubåt av whisky-klassen, som seilte for Sovjet under den kalde krigen. Er du maritimt interessert kan du legge turen til Skips- og Sjøfartsmuseet på den annen side av havnen, det er vel verdt et besøk.

Ta turen innom byen Rødby og Rødbyhavn. Liker du bade-, hygge-, avslapning-, eller aktivitetsferie, så er Lalandia i Rødby stedet hvor du kan nyte livet uansett vær. Badelandets tropestemning gir velvære for både kropp og sjel. Fra Rødbyhavn kan du ta fergen over til Puttgarden i Tyskland. På klare dager kan du faktisk se over til Tyskland herfra!

Flott natur og strender på Lolland

Aktiviteter og attraksjoner

Når du leier sommerhus i Danmark, er det alltid noe å oppleve. Dra på tur i området rundt Nakskov, Rødby, Maribo, Nysted og Sakskøbing og utnytt de mange aktivitetsmuligheter på Lolland. Knuthenborg Safaripark er et eventyr for seg, både for barn og voksne. Her kan du kjøre i egen bil blant flokker av frittgående dyr fra all verdens land. Hvem vil vel ikke se en sibirisk tiger? Du trenger kun å dra til Danmark for å oppleve dyr som ikke har opprinnelse i Skandinavia.

I Nysted vil du oppdage vakker arkitektur fra 1800-tallet, og besøke Danmarks eldste slott, Aalholm Slot. Gå ned til Nysteds havn, som ofte kalles byens hjerte og sjel. Det arrangeres mange spennende arrangementer ved havnen, blant annet en middelalderfestival på sensommeren. 

Ikke langt fra Nysted finner du Aalholm Automobil Museum som er har mer enn 200 sjeldne, skinnende veteranbiler, blant annet verdens første bil – en Daimler fra 1886.

Naturopplevelser for hele familien

Nakskov Fjord, Danmarks øyrike fjord, finner du vest på Lolland. Fjorden dekker et område på rundt 55 km2, og inviterer til spennende naturopplevelser for hele familien. For den fugleinteresserte er parken et paradis. Her kan du se mange spennende og ulike fugle, alt etter når på året du legger ferien til Lolland.

Lolland er ideelt for barnefamilier og andre som ønsker å fylle ferieoppholdet med strandliv. Her finner du en rekke flotte strender, kanskje til og med noen av de beste strendene i Danmark. Besøk for eksempel Albuen strand, en barnevennlig sandstrand sør på Lolland. Stranden er cirka seks kilometer lang. Her finner du alle fasiliteter du måtte trenge for en deilig dag på stranden. På Albuen strand er det også muligheter for fiske, stedet er spesielt kjent for havørretfiske. Fra stranden går det i tillegg sykkelruter til både Nakskov og Rødbyhavn.

Frister det med sykkelferie så er Lolland et ideelt sted med sine mange ruter og stier som snor seg gjennom det vakre landskapet. Lolland, med hele tre golfbaner, innbyr også til golfferie.

Feiehus på Lolland

Fordelt på disse tre deilige øyene, har vi feriehus for enhver smak. Vi har luksuriøse feriehus med alt du kan ønske deg av komfort og fasiliteter, samt sjarmerende feriehus ved stranden som passer for deg som er mer opptatt av omgivelsene enn av standarden på feriehuset.

Eller hva med å leie et feriehus som rommer hele storfamilien? Vi kan nemlig også vise til store feriehus som rommer opptil flere familier. Våre ferieboliger i Danmark kan ofte vise til både stort utearealet og luksusfasiliteter som badstue, boblebad og svømmebasseng.