Feriehus i Hummingen

Hummingen på Lolland er et vakkert naturområde med strender, sanddyner og vegetasjon, og aktiviteter for voksne og barn. NOVASOL sikrer deg og familien din et fantastisk sommerhus i Danmark.

Utleie av ferieboliger i Hummingen byr på et stort utvalg av flotte boliger. Du kan velge mellom mange forskjellige typer feriehus f.eks. hus med fantastisk utsikt, innendørs svømmebasseng eller fast inventar til mange aktiviteter.

Ferienhaus Hummingen - Dänemark

Populære feriehus i Hummingen Strand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hummingen Strand

Loading...

Feriehus med basseng i Hummingen Strand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hummingen Strand

Loading...

Sommerhus og aktiviteter i Hummingen

Lolland er kjent for sin vakre natur og spennende kultur. Alt dette finner man i rikt monn rundt våre feriehus i den deilige feriebyen Hummingen.

Hummingen ligger vakkert plassert ut mot vannet på Lolland. Alle husene har gåavstand til stranden og det er gode handlemuligheter i nærheten. Har man fått nok av stranden, er det mange muligheter for å gå på oppdagelse i området. Svingete landeveier forbinder den ene hyggelige lille byen med den andre, og det milde landskapet er perfekt til sykkelturer.

I det hele tatt finner man et variert og svært vakkert landskap i denne delen av landet. Landeveiene avløses av vakre bøkeskoger eller moser, hvor dunkjevler og strå svaier i vinden, mens gjedda lurer under overflaten. Et sommerlandskap fra gamle dager som lever i nåtiden.

NOVASOL på Lolland

NOVASOL har i årevis vært danskenes foretrukne feriehus på Lolland, Falster og Møn på grunn av husenes høye kvalitet, våre lave priser og ikke minst den gode servicen. Hvis man vil holde ferie i Danmark, er det hos oss man skal starte planleggingen. Alle disse kvalitetene er samlet på det herlige feriestedet på Lolland, hvor man både kan slappe av dagen lang eller gå lange turer i de vakre bøkeskogene.