Feriehus på Rødby

Lolland der Rødby befinner seg med drøye 2.000 innbyggere er en ytterst populær turistdestinasjon, både for danske og utenlandske turister. Derfor har vi hos NOVASOL naturligvis et bredt spekter av ferieboliger på Lolland, Falster og Møn. Hos oss finner du definitivt det sommerhus i Danmark som passer deg og din familie. Vi har store, små, gamle, nye, minimalistiske eller luksus sommerhus overalt på øya.

Ferie på Lolland

Populære feriehus i Rødby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rødby

Loading...

Feriehus med basseng i Rødby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rødby

Loading...

Aktiviteter og attraksjoner

Når en leier sommerhus i Danmark hos NOVASOL, er det alltid noe å oppleve. Dra på tur i området rundt Nakskov, Rødby, Maribo, Nysted og Sakskøbing og besøk de mange aktivitetsmuligheter på Lolland. Knuthenborg Safaripark er et eventyr for seg, både for barn og voksne. Her kan du kjøre i egen bil blant flokker av frittgående dyr fra all verdens land. Hvem vil vel ikke se en sibirisk tiger? Du trenger kun å dra til Danmark for å oppleve dyr som ikke har opprinnelse i skandinavia.

Ikke langt fra Nysted finner du Aalholm Automobil Museum som er har mer enn 200 sjeldne, skinnende veteranbiler, blant annet verdens første bil – en Daimler fra 1886.

Går turen til Nakskov finner du her en sovjetisk ubåt av whisky-klassen som seilte for Sovjet under den kalde krigen. Er du mer maritimt interessert kan du legge turen til Skips- og Sjøfartsmuseet på den annen side av havnen, det er vel verdt et besøk.

Liker du bade-, hygge-, avslapning-, eller aktivitetsferie, så er Lalandia stedet hvor du kan nyte livet uansett vær. Badelandets tropestemning gir velvære for både kropp og sjel.

Frister det med sykkelferie så er Lolland et ideelt sted med sine mange ruter og stier som snor seg gjennom et betagende landskap. Lolland, med hele tre golfbaner, innbyr også til golfferie. Få den beste ferien med NOVASOL feriehusutleie.