Feriehus i Sørjylland

Flott natur og strender i Sørjylland

Feriehus i Sørjylland

Dersom ferien skal legges til et feriehus i Danmark, så finner du et stort utvalg av forskjellige sommerhus i Sørjylland, hvor akvititetsmulighetene er mange. Man kan nyte godt av de mange naturskapte severdigheter, historiske steder og morsomme utflukter for hele familien.

Populære feriehus i Sørjylland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sørjylland

Loading...

Feriehus med basseng i Sørjylland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sørjylland

Loading...

Sommerhus midt i den sørjyske natur

Regionens natur er et kapittel for seg selv. Lei for eksempel et feriehus tett ved den store fantastiske sandstranden. Mange av strendene ligger i gåavstand fra sommerhusområdene og ofte i flotte og fredede områder. På Als er det et fint badevann, spesieltved Kegnæs og Drejet. I området omkring Lillebælt venter ren avslapping ved vannet med utsikt til en livlig trafikk av både store og små skip. I naturreservatet Hejls Nor kan man gå lange turer og nyte de rikelige dyreliv. Ved Haderslev kan man nyte skogens stille ro, samt klipper og landskaper. På ferie ved Hejlsminde finner man i skogene Vargårde og Kalvehøj, hvor du på de høyeste punkter kan nyte spennende utsikter. Det er mange imponerende naturopplevelser som uten tvil er noen av høydepunktene på deres ferie, og som dere sent vil glemme

Ferie i grenselandet

Leier du et sommerhus i det sydligste Sørjylland, så kan man ta en tur over grensen og besøke Tyskland. Flensborg Fjord danner en naturlig grense mellom de to landene og er et utrolig flott område. Kjør en tur langs fjorden , med kurs mot Flensborg, med den hyggelige byen, som har flere fine butikker. På byens mange rog kan man ta en pause og nye en god frokost – eller kaffepause. På kjørturen kommer man forbi spennende attraksjoner og vakker natur. Gjør et stopp og nyt det å ha friheten til selv å bestemme ferien. Utleie av feriehus i Danmark gir de beste betingelser for en ferie som passer for deg og din familie.

Leie av feriebolig på Als

Leier du et sommerhus på Als eller tar dertil en dagstur, kan du oppleve områdets spennende og dramatiske historie på f.eks. Dybbøl Banke, hvor museets utstillinger meget levende forteller om områdets historie. Du kan også besøke Sønderborg slott og gå en tur langs fjorden. Selve Sønderborg by er meget sjarmerende og byr på riktig mange restauranter, hyggelige cafeer og hyggelig atmosføre ved havnen. En gåtur langs Gendarmerstien er utrolig flott og verdt å oppleve!

Det er ingen tvil om at Sørjylland er et meget spennende sted å leie et sommerhus i Danmark. Vi er sikre på at uansett hvilken form for ferie du og familien ønsker, så kan du finne det i dette område samt et sommerhus som passer til deres familie.

Feriehus i Sørjylland

Noe av det beste med å leie feriehus i Danmark er at du legger opp ferien selv, etter eget ønske. I et sommerhus kan man stå opp når man vil, spise frokost i sengen og bade i bassenget selv etter at solen har gått ned. Og det er ikke uten grunn at det er så populært med feriehusutleie blant barnefamilien, da det danner trygge rammer for barnelek og familiehygge.

Ta med familien til et feriehus i Sørjylland, eller oppdag vårt feriehusutleie i Europa og finn nye, spennende destinasjoner.