Hytteutleie og overnatting Aabenraa

Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Aabenraa og opplev et koselig lokalmiljø. I Aabenraa finner du en engasjert lokalbefolkning, historiske hus og brosteinslagte gater. Aabenraa ligger kun 25 kilometer fra grensen til Tyskland, som gjør det enkelt å ta seg en dagstur til Tyskland. En overnatting i Aabenraa byr på naturskjønne omgivelser og nærhet til både havn, strand og kulturelle severdigheter.

Badebrygge med dinglende ben

Populære feriehus i Aabenraa

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Aabenraa

Loading...

Feriehus med basseng i Aabenraa

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Aabenraa

Loading...

Overnatting i Aabenraa

Har du lyst til å overnatte i Aabenraa skal du huske på at vi har en rekke feriehus, hytter og leiligheter til leie. Vi er sikker på at du finner noe som passer deg! Overnatter du i Aabenraa kan du oppleve litt av alt mulig. Dra på shopping i de koselige småbygatene og i en av Danmarks lengste gågate med torg og butikker, eller dra ned til stranden og bad med hele familien. Det er nettopp det som er luksus når du leier din egen ferieleilighet eller feriehus, du står friere til å oppleve byen og nærområdet slik du selv ønsker.

Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Aabenraa

Aabenraa er en barnevennlig og hyggelig ferieparadis. Mange feriehus og ferieleiligheter i Aabenraa ligger i nærheten til den deilige badestranden ved Aabenraafjorden og i naturskjønne omgivelser. Sandstranden har grunt vann og badebrygge. I denne sjarmerende skips- og sjøfartsbyen kan du også finne små bukter hvor trærne vokser nesten helt ned til vannet, perfekt for en tilbaketrukket piknik ved vannet.

Leie hytte i Aabenraa

Aabenraa er ikke bare sandstrand og handlegater, det finnes også store skogsområder med gode turmuligheter. Leier du en hytte eller ferieleilighet i Aabenraa kan du enkelt reise rundt og oppleve nærområdet og lokalmiljøet. En stor bonus, i tillegg til å ha mye frihet, er at du får feriere i en hytte som det er lagt mye kjærlighet og omtanke inn i. De fleste huseierne bryr seg om huset eller leiligheten sin, det er jo der de selv feriere, og gjør de hjemmekoselige og sjarmerende. Det er en helt egen opplevelse å feriere i en sjarmerende hytte, fremfor på et kaldt og sterilt hotell.

Unike ferier og trygg utleie siden 1968

Vi i NOVASOL tror at en trygg, unik og god ferie skaper uforglemmelige ferieminner. Derfor er det viktig for oss at du opplever å være i trygge hender når du leier hytte eller feriehus hos oss. Alle bestillinger inkluderer derfor en gratis trygghetspakke med avbestillingsmuligheter og «beste pris»-garanti. Med over 50 års erfaring innen utleie vet vi hvor viktig ferie, avslapning og nye opplevelser er. Har du spørsmål til leie av hytte eller feriehus kan du se vår FAQ, der har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene vi mottar. 

Velkommen til å leie en hytte i Aabenraa, vi gleder oss til å gi deg nye ferieminner!