Feriehus i Hejlsminde

Strendene og den varierende naturen gjør Sørøstjylland til noe spesielt. Leier du feriehus i Sørjylland venter bakker, daler, store grønne arealer og de vakre bøkeskogene, som vokser helt ned til vannet, og er en herlig opplevelse. Området byr på spennende historier. Dertil kommer masser av spennende aktivitetsmuligheter for barn og voksne. I Sørøstjylland er det aldri langt mellom de morsomme og spennende opplevelser for barn og voksne.

Området byr på en av landets beste lystfiskerområder. I området ved Skamlingsbanken ligger Europas største dykkersentrum med en vanndybde på 80 meter. Her finnes også båtutleie.

Feriehus i Hejlsminde byr på moro for hele familien

Populære feriehus i Hejlsminde

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Hejlsminde

Loading...

Feriehus med basseng i Hejlsminde

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Hejlsminde

Loading...

Attraksjoner nær Hejlsminde

Ønsker du et feriehus med nærhet til populære attraksjoner i Danmark? Hejlsminde ligger kun en times kjøring unna Legoland, Løveparken i Givskud, Hjemsted Oldtidspark og Universe i Als. Leier du et NOVASOL sommerhus får du også rabatt på entréen til alle disse attraksjonene.

I Hejlsminde finner du strender for ethvert behov. Hejlsminde strand har fått tildelt Blå Flagg og du kan derfor forvente høy standard. Mange av strendene er barnevennlige og med fasiliteter som gjør dagen på stranden mer behagelig for hele familien. Vi kan nevne blant annet strendene Teglgården og Trappedal.  

Haderslev, Sønderborg, Middelfart  og Kolding byr også på mange interessante attraksjoner. Med et feriehus i Danmark har man et perfekt utgangspunkt for opplevelsesrike feriedager i vårt deilige naboland.

Aktiv ferie i Hejlsminde

Aktiv ferie i Danmark

Et feriehus i Hejlsminde gir deg mulighet til å være aktiv på ferien, og de mange alternativene lar deg bestemme akkurat hvor aktiv du ønsker å være. Oppdag den vakre naturen og området til fots, på sykkelsetet eller fra hesteryggen. Test kajakkpadling, seiling eller vindsurfing dersom du er i det eventyrlystne hjørnet. Tilbringer du dagen på stranden kan du spille strandvolleyball eller prøve SUP. Etter en dag fylt med aktiviteter kan du trekke tilbake til feriehuset, og nyte en god middag på terrassen i private rammer.

Frihet med feriehus

Velger du et feriehus i Danmark som ferieform, får du en ferie med frihet. Et sommerhus gir private rammer som gir deg mulighet til å planlegge ferien akkurat slik du vil. Kanskje vil du ta med familien, partneren eller vennegjengen på en rekke utflukter, og besøke spennende severdigheter og attraksjoner. Eller så vil du kanskje bare slappe av i og nær feriehuset, og nyte ferien uten for mange forstyrrelser. Det er det som er så deilig med et feriehus – du har plass og mulighet til å gjøre det du har lyst til.

Våre feriehus i Danmark kan også bruker til helgeturer med familien, eller opphold med hele storfamilien. Vi har feriehus med plass til mange glade familiemedlemmer!