Feriehus i Arrild Ferieby

Kun 20 minutters kjøring i bil fra Rømø ligger Arrild Ferieby midt i et naturskjønt område. Arrild Ferieby er et område med mange forskjellige sommerhus, som ligger spredt i det åpne terreng. Feriebyen er det helt perfekte sted til en ferie med barn, når du gjerne vil feriere i Vestjylland. Dere har nemlig alle mulige aktiviteter innenfor en meget kort avstand.

Svømmehall Arrild Ferieby

Populære feriehus i Arrild Ferieby

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Arrild Ferieby

Loading...

Feriehus med basseng i Arrild Ferieby

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Arrild Ferieby

Loading...

Gøy for hele familien

Vurderer du å leie et NOVASOL feriehus til familieferien? Da kan Arrild ferieby være noe for deg! På ferie i Arrild ferieby kan dere hygge dere på de tre store lekeplassene, spille minigolf, få pulsen opp ved å spille tennis og en kamp på beachvolleybanen.

Mange av NOVASOL sine sommerhus i Arrild Ferieby er også tilknyttet Arrild svømmehall, noe som betyr at du som feriegjest får gratis adgang til svømmehallen under deres opphold. Svømmehallen byr på tre bassenger, en kjempe vannrutsjebane, et stort «whirpool» samt sauna og solarium.

Legoland i Jylland

Attraksjoner og aktiviteter

Leier du et feriehus i Vestjylland kan du se frem til gode fiskemuligheter for hele familien. Arrild er et paradis for lystfiskere. Her kan det fiskes i de to innsjøer på 17.000 m2 samt i det 560 meter lange åløb, med mulighet for å få både regnbueørret ,kilde- og bekkørreter på kroken. Ved fiskesjøen befinner det seg både en butikk, kiosk og grill paviljong med utsikt over sjøen og flere bord og benker hvor matpakken kan nytes.

For golfspillerne er det også mulighet for å holde en deilig ferie med et spill golf i ny og ned. Nord for Arrild Ferieby ligger nemlig en flott golfbane.

Arrild Ferieby ligger sentralt i forhold til mange attraksjoner og severdigheter, så alle har muligheter for å komme ut og få morsomme og spennende feriedager, hele året rundt. Du har f.eks. kun 34 km til grensen, 25 km til den fantastiske øyen Rømø og 23 km til den spennende historiske by Ribe.

Du kommer også som nevnt til de kjente attraksjoner LEGOLAND og GIVSKUD ZOO, hvor mange NOVASOL gjester får rabatt ved inngangen.

Opplevelser ved Vadehavet

Opplevelser ved Vadehavet

Ta en utflukt til Nationalparken Vadehavet. Ved nesten alle årstider er det et riktig fugleliv i Vadehavsområdet. I den fuktige mark er det masse fugleføde , og det danske Vadehav er landets viktigste rasteplass for visse vadefugler. For den tålmodige feriegjest er dert mulighet for i sensommeren å oppleve « Sort Sol» over marken. Opp til 250.000 stærer som er en fugleart, flyr i flokk og smykker ettermiddagshimmelen. Dette er en helt fantastisk naturopplevelse.

En ferie i Arrild Ferieby er garanti for en ferie full av gode opplevelser, hva enn værgudene måtte finne på, når man velger utleie av sommerhus i Danmark.