Feriehus i Nordsjælland

Feriehusutleie på Sjælland har alltid vært populært blant nordmenn, og hos NOVASOL finner du et stort utvalg ferieboliger i Nordsjælland. Uansett om du vil bo i et stort eller lite feriehus, og om det skal være en moderne bolig eller et eldre, klassisk sommerhus, så finner du en rekke gode alternativ hos oss. På Sjælland er det korte avstander til de store opplevelsene. Hovedstaden København med sine mange severdigheter og attraksjoner er aldri langt unna.

Opplev København fra feriehuset

Populære feriehus i Nordsjælland

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nordsjælland

Loading...

Feriehus med basseng i Nordsjælland

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nordsjælland

Loading...

Sjarmerende omgivelser i Nordsjælland

Under en times kjøretur fra København finner du den praktfulle kysten av Nordsjælland med sjarmerende og moderne feriebyer som Gilleleje, Hornbæk og Dronningmølle. Nordsjælland har gjennom en årrekke sjarmert sine feriegjester med de små fiskebyene, den vakre naturen og fantastiske strendene. Det er ikke uten grunn at Nordsjælland er førstevalget for mange når ferien i Danmark planlegges, her venter massevis av herlige ferieboliger med svømmebasseng eller havutsikt som skaper de perfekte rammene for danmarksferien.

Besøk Kronborg Slott i Helsingør

Severdigheter i Nordsjælland

Nordsjælland byr på en perfekt kombinasjon av aktiviteter og muligheter for avslappende feriedager. De mange attraksjonene på Sjælland inviterer til opplevelsesrike og morsomme dager, og med de korte avstandene på Danmarks største øy er det lett å komme seg fra a til b. Vil du holde deg i nærheten av sommerhuset kan du oppdage de vakre skogene langs kysten, eller ta med badebuksa på stranda for aktive dager med vannsport og lek. En tur til hovedstaden København er absolutt å anbefale på ferien. Her er det massevis av opplevelser for hele familien, med alt fra fornøyelsesparker og museer til shoppingmuligheter og restauranter. Skulle solen glimre med sitt fravær kan du alltids finne en hyggelig cafe og nyte det summende folkelivet rundt deg.

Kongelige opplevelser

Med et sommerhus på Sjælland kan du også oppleve en rekke kongelige severdigheter, slik som Kronborg Slot i Helsingør og Frederiksborg Slot i Hillerød, hvor utallige konger, prinser og prinsesser har tilbrakt sine dager. Ta med hele familien på tur i de kongeliges fotspor og opplev noe av den danske kulturhistorien på din ferie i Nordsjælland. Vil du ut på seiltur kan du bli med på en dagsutflukt til Sverige på fergen fra Helsingør til Helsingborg og oppdage den svenske havnebyen, eller gå på shopping i de mange små og hyggelige byene på toppen av Sjælland, slik som Gilleleje med sin kjente fiskehavn.

Aktiviteter og opplevelser

Nordsjælland selv byr også på en lang rekke severdigheter som bl.a. Kronborg Slott i Helsingør, og Frederiksborg Slott i Hillerød. Dra på utflukt til Sverige med fergen fra Helsingør til Helsingborg, eller gå på oppdagelsesferd i små, trivelige byer som f.eks. Gilleleje med den koselige fiskehavnen.

Også kunstnere og forfattere er ble tiltrukket av egnens natur, og det finnes mange spennende museer i regionen. Louisiana Museum for Moderne Kunst i Humlebæk er Danmarks mest besøkte museum med dansk og internasjonal kunst og hyppige særutstillinger.

Skal du leie et feriehus i Danmark, kan Nordsjælland by på en perfekt blanding av avslapping og opplevelser. Nyt de deilige sommerdagene med en lang gå tur ved strand eller i skogen, og hent frem energi som dere kanskje manglet da dere kom. Det er også verdt å ta en god og mettende middag på en av de gode restaurantene i byen mens dere nyter livet som svever omkring byen.