Feriehus på Rømø

Alle elsker Rømø! Den lille øya midt i Vadehavet utenfor Sørjylland ser kanskje ikke så imponerende ut, men når du først krysser den 9 kilometer lange naturlige demningen som forbinder Rømø med fastlandet, vil du snart finne ut hvorfor den ikke bare er en hvilken som helst prikk på kartet. Lei et feriehus på Rømø og opplev en fascinerende feriedestinasjon, med spektakulære omgivelser, brede sandstrender, mangfoldig dyreliv og sjarmerende mennesker, og like sjarmerende tradisjoner.

Lei feriehus på Rømø hos NOVASOL og opplev den unike øya i Vadehavet

Populære feriehus i Rømø

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Rømø

Loading...

Feriehus med basseng i Rømø

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Rømø

Loading...

Bli kjent med Rømø

Øya Rømø ligger like utenfor Danmarks vestkyst midt i Vadehavet. Den er en av de nordfrisiske øyene og hjemsted for en mangfoldig og fantastisk natur – fra det vakre sanddynelandskapet langs den tilsynelatende uendelige stranden som spenner over hele vestkysten, til de frodige engene og myrene i innlandet. Leier du et sommerhus på Rømø, vil du snuble over naturskjønne feriehusområder og sjarmerende landsbyer med like sjarmerende lokalbefolkning hvor enn du går. En av de mest slående egenskapene til øya er dens lange og brede sammenhengende strand, som har god plass til alle (inkludert biler i noen områder). Lakolk strand er spesielt populær blant besøkende og kan tilby en unik opplevelse av Vadehavet og alle dets underverker. I tillegg til strendene er Rømø også kjent for sitt dyreliv, og det bor et bredt spekter av fugler og andre dyr i øyas mange naturreservater.

Visste du at...Stranden på Rømø er den lengste i hele Skandinavia med en total lengde på 12 kilometer og en bredde på opptil 3 kilometer!

Flotte steder å leie sommerhus på Rømø

Til tross for sin beskjedne størrelse huser Rømø en rekke sjarmerende landsbyer og populære feriehusområder. Blant disse finner vi Lakolk med sin populære strand, pittoreske Sønderstrand på sørspissen på øya, fiskeværet Havneby hvor du kan ta fergen på en dagstur til Sylt i Tyskland, og Toftum og Bolilmark midt i Rømøs natur. Hvis du kan tenke deg å leie et feriehus på Rømø, kan du vurdere å se gjennom noen av våre mest populære kolleksjoner, som energisparehus, feriehus som egner seg godt for en miniferie på Rømø og feriehus på Rømø hvor kjæledyr er tillatt. Her vil du kunne nyte alle hjemmets bekvemmeligheter, kombinert med friheten og fleksibiliteten til å utforske øya i ditt eget tempo, slik at du kan komme tett innpå en av de mest sjarmerende øyene i hele Danmark.

Book et feriehus på Rømø hvis du liker:

  • Friluftsaktiviteter: Rømø byr på en rekke forskjellige ting å gjøre og se over hele øya og i fascinerende Vadehavet nasjonalpark.

  • Lokale tradisjoner: Rømø huser mange interessante tradisjoner, som inkluderer alt fra lokale matretter til klær og arkitektur.

  • Myke strender: De hvite (og brede) strendene dekker hele vestkysten av øya, så det er god plass til alle. Selv i sommerferien.

Lei et feriehus på Rømø og å få mest mulig ut av en ferie på den vakre øya.

Aktiviteter på Rømø

Det er nok av ting å gjøre og se når du leier sommerhus på Rømø, spesielt hvis du liker å tilbringe tid utendørs omgitt av vakker natur. Øya er flott for fotturer og terrengsykling i vill natur eller lange turer på stranden langs den fantastiske Nordsjøen. Rømø byr på en avslappet atmosfære nær naturen, beliggende i et unikt hjørne av det danske riket. Spesielt utenom høysesongen hvor alt avtar og livet går tilbake til normalt tempo på den vakre Vadehavsøya. Her kan du utforske naturen året rundt eller besøke sjarmerende butikker og restauranter, som viser frem Rømøs mange unike tradisjoner som gjør øya så spesiell.