Feriehus i Sønderstrand

Sønderstrand på Rømø er perfekt til både ren avslapping og til mange morsomme aktiviteter på stranden og i vannet.

Lei sommerhus i Sønderstrand

Populære feriehus i Sønderstrand

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Sønderstrand

Loading...

Feriehus med basseng i Sønderstrand

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Sønderstrand

Loading...

Aktiviteter på stranden

Bruk f eks. vinden på stranden til en kitebuggy tur. En kitebygge er en liten vogn hvor det er fastspent en drage som trekkes langs stranden. Det er utrolig gøy og har du lyst til å prøve en tur, så kan du både leie en kitebuggy og få undervisning på Sønderstrand. For de små som ikke kan mestre en kitebuggy enda, så er det alltid gøy å fly med en drage. Hele familien kan samles til denne aktiviteten og gleden er alltid stor når dragen får fart i vinden og flyr høyt over stranden.

Feriehus på Rømø

Dragefestival

Et helt spesielt syn møter du hvis du besøker Sønderstrand den første helgen i september, for her avholdes den årlige Dragefestivalen. Hele stranden er pakket med fargeslående drager i alle former, som flagrer i vinden. Festivalen er etter hvert blitt meget populær og hvert år kommer både danske og utenlandske gjester til øyen, både for selv å fly med drager men også for å nyte det imponerende synet og få en massiv opplevelse. Har du lyst til å oppleve dette, så kan du som sagt leie et sommerhus på Rømø for en helgetur.

Feriebolig i Sønderstrand på Rømø

Sommerhus ved Sønderstrand

Hos NOVASOL finner man mange deilige ferieboliger nær Sønderstrand på Rømø. En fin blanding av små hyggelige sommerhus og store moderne villaer med mange fasiliteter. Så uansett hvilken form for sommerbolig du søker, så finner du og familien det som nevnt hos NOVASOL.

Skulle dere ikke finne drømme ferieleiligheten like ved Sønderstrand, så er det allikevel verdt å ta en stur til stranden, for Rømø er ikke større enn at du kan komme hele veien rundt, både i bil og på sykkel. Så vil man ha en ferie med aktivitet , særlige opplevelser og masse gode timer på en av Danmarks skjønneste strender, så vurder Sønderstrand neste gang dere skal leie sommerhus i Danmark.