Feriehus i Kongsmark

Hvis du ønsker å leie sommerhus på Sjælland, så er det kanskje ikke Kongsmark som først dukker opp tankene, men det er absolutt et område som vil kunne tilby mye for å få den perfekte sommerferie.

Kongsmark ligger på den vestsjællandske kyst ca. 20 minutter fra Storebæltsbroen. Et fint området for ferie på Sjælland hvor NOVASOL kan tilby feriehus i alle størrelser og for ferier året rundt.

Lei feriehus på Sjælland

Populære feriehus i Kongsmark

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Kongsmark

Loading...

Feriehus med basseng i Kongsmark

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Kongsmark

Loading...

Ferieopplevelser i naturen

Kongsmark er et paradis for alle naturelskere og byr på en vakker og fin sandstrand med få stener der det er mulighet for både bading og vindsurfing. I Kongsmark møter du vakre grønne naturområder, eksempelvis vil Halvøen Reersør by på en fantastisk naturopplevelse med blant annet tre våtmarksområder Flasken, Skiften og Veljen, et av Danmarks viktigste områder for trekkfugler. Danmarks fjerde største innsjø, Tisso senter er også i nærheten. Her er det naturlig å ta en tur i bøkeskog og Klinteskog som er en stor høyde med variert natur.

Ferie på Sjælland

Aktiviteter og attraksjoner

Liker du å svinge golfkøllen, og det må være en del av ferien, så byr den lokale golfbanen på en god 18 hullers bane. For fiskere er det også mange gode muligheter for å få en god fangst på kroken, mens roen og den vakre naturen nytes for fullt. Sett kursen mot Slagelse, deretter sving av til den gamle Vikingfestningen Trelleborg. Her kan du se ulike utstillinger og gjenstander funnet under utgravninger i området. Ved Mullerup Mose kan en se og oppleve diverse funn fra steinalderen. Selve Slagelse by byr på flere gode opplevelser, i den gamle bydelen kan du spasere over de brosteinsbelagte gatene, og på byens museum kan du besøke den gamle kjøpsmannsforretningen og se interessante utstillinger om byen og området.

Har du lyst til å leie feriehus i Danmark så er Kongsmark et feriested som bør vurderes.