Feriehus i Portugal

Har du lyst til å dra på ferie til Portugal? Landet i sør er den perfekte destinasjonen uansett hva slags ferie du kunne tenke deg. Lei et feriehus i Portugal og surf på bølgene i Atlanterhavet eller bruk tiden på å lytte til fado og drikke lokal vin under en stjerneklar himmel i innlandet. Book et av våre vakre feriehus eller ferieleiligheter i Portugal og se fram til drømmeferien din.

Lei et feriehus i Portugal med NOVASOL og utforsk fantastiske byer som Lisboa

Populære feriehus i Portugal

Loading...

Bli kjent med Portugal

Sjø, sol og milde temperaturer året rundt venter deg fra ditt feriehus i Portugal, i tillegg til en åpen og vennlig kultur. Den vakre, rike historien og kulturen som kjennetegner Portugal, kan du også merke i folket og byene. Reiser du til Lisboa, kommer du til å falle for de smale gatene og de røde og gule trikkene. I noen deler av byen virker det som tiden har stått stille, mens andre deler er overraskende moderne. Strendene i Algarve kommer til å ta pusten fra deg med sin vakre og storslagne natur. Og du må ikke gå glipp av den fantastiske maten i Porto, som du kan nyte med et glass portvin av beste kvalitet. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Portugal og alt det herlige landet kan by på!

Reisetips til Portugal

Portugal er ikke bare kjent for sine gode viner, men også for sin vakre natur. Bo i et av våre feriehus i Portugal og besøk den praktfulle nasjonalparken Peneda-Gêres, eller gå en tur i middelalderbyen Elvas. Hvis du besøker den sørlige delen av landet, anbefaler vi å få med deg naturparken Arrábida: slående vakre strender, kalksteinsklipper, grotter, festninger, og til og med et kloster fra 1300-tallet! Et besøk med litt av hvert for å tilfredsstille alle.

Lei et feriehus eller en ferieleilighet i Portugal

Opplev drømmeferien ved å booke et feriehus i Portugal. Sikre deg en ferie som hele familien vil elske - for eksempel ved å leie et av våre flotte feriehus i Portugal med basseng. Finn et feriehus eller en ferieleilighet i Portugal der strømmen er inkludert, så du slipper å tenke på ekstra kostnader, og hvor kjæledyr er hjertelig velkomne. Book i dag og gled deg til en minneverdig ferie i Portugal!