Lei feriehus på Kypros

Opplev historiske severdigheter fra et feriehus på Kypros med NOVASOL

Lei feriehus på Kypros

Har du lyst til å dra på ferie til Kypros? Den tredje største øya i Middelhavet er også den mest solrike, og byr på alt fra herlige sandstrender til spektakulær natur, og historiske byer spekket med kulturopplevelser. Lei en ferieleilighet eller et feriehus på Kypros, og opplev denne drømmedestinasjonen i Middelhavet.

Populære feriehus i Kypros

Loading...

Bli kjent med Kypros

Kypros er en egen republikk, og ligger godt plassert i Middelhavet for maksimalt med solskinnsdager. Reise du til Kypros på ferie, bør du få med deg denne flotte øya sine absolutte høydepunkter – den herlige kystlinja med nydelige strender, det flotte landskapet som omgir de to fjellkjedene som går på tvers av øya, og tegnene fra fortiden som du kan oppleve nesten hvor enn du er. Lei et feriehus på Kypros i hovedstaden Nicosia, den antikke byen Paphos eller den vakre Larnaca, og få ferieminner du sent vil glemme.

Lei et feriehus på Kypros med NOVASOL og opplev den fantastiske kystlinja som er perfekt for vannaktiviteter

Populære feriehus og ferieleiligheter på Kypros

Leter du etter hus til leie på Kypros? Vi har en rekke flotte ferieleiligheter og feriehus på Kypros som vil sette rammene for den perfekte ferien din. Har du for eksempel lyst til å kunne kjøle deg ned i vannet, uansett når på dagen det er? Da bør du ta en titt på feriehusene våre på Kypros med basseng. Vi har feriehus for store og små reisefølger, så uansett om du planlegger en kjærestetur eller en familieferie til Kypros, kan vi hjelpe deg med å finne et godt sted å være. Og mange av feriehusene våre på Kypros er med elektrisitet inkludert, så du trenger ikke være bekymret for strømprisene underveis på turen.

Aktiv ferie på Kypros

Landskapet på denne øya er verdt turen alene. To fjellkjeder strekker seg gjennom landet og legger forholdene til rette for spektakulære gåturer i fjellet. Når du leier et feriehus eller en ferieleilighet på Kypros, er Pentadaktylos og de grønne vulkanske områdene ved Troodos noe som bare må oppleves. Her kan du også få utsikt til det høyeste fjellet på Kypros, Olympos. Imellom Troodos og Olympos ligger det vakre og fruktbare slettelandskapet Mesaoria, som er helt spesielt. I tillegg til et fjellområde velegnet til gåturer, har Kypros en særegen klippekyst med utallige havner, og dette er noe av det som gjør kystlinjen til Kypros så unik. Her finner du også utallige vannaktiviteter å begi deg ut på for en aktiv ferie på Kypros.

Reisetips til Kypros

Har du lyst på flere reisetips til Kypros? Ta en titt på lista vår her: 

  • Drar du på ferie til Kypros med hele familien, bør dere stikke innom Paphos Aphrodite Waterpark. Her finner dere timevis med moro for både store og små. 

  • Se den Venetianske festningsmuren som omkranser Mesaoria med en omkrets på nesten 5 kilometer. 

  • Ta turen til den nydelige stranda Petra tou Ramiou, som ifølge myten er Afrodites fødested. 

  • Se det fantastiske vannfallet Adonis Baths nær Paphos, og ta en dukkert i den varme innsjøen.