Planlegger du en gruppereise? Kanskje du vil ta et avbrekk sammen med venner, eller samle flere vennepar? Kanskje er det tid for en familieferie sammen med nære og fjerne slektninger, eller hva med å samle flere familier? Uansett hvem du vil reise sammen med, håper vi å kunne hjelpe deg med å finne det perfekte feriehuset for gruppereisen.

Trykk for å aktivere kortet

Skal du arrangere tur for en større gruppe? I Skandinavia, Sentral- og Sør-Europa tilbyr NOVASOL landsteder og ekstra store ferieboliger, slik at alt du trenger å gjøre er å bestemme destinasjonen for din neste gruppereise. Uansett om du skal på tur med idrettslaget, vennegjengen, familien, jobben eller klassen, kan NOVASOL tilby ferieboliger tilpasset gruppens behov. 

Det kan være mange anledninger til at du ønsker å leie et større feriehus. Kanskje skal vinklubben på studietur til Italia, vennegjengen skal samles, familien har noe spesielt å feire eller jobben skal ha team building. Uansett anledning, kan NOVASOL tilby ferieboliger med plass til de små og store anledningene. 

NOVASOL formidler store feriehus for større grupper

Hvorfor velge en feriebolig til gruppereisen? 

Velger du å leie en feriebolig, får du følelsen av frihet og fleksibilitet når så mange skal samles. NOVASOLs store ferieboliger skaper den ideelle settingen for hyggelige samlinger, samtaler og timevis med moro. Funksjoner og tilleggsutstyr i ferieboligene er markert i presentasjonen av huset, slik at du med trygghet kan velge det feriehuset som er riktig for anledningen. 

Blant ferieboligene NOVASOL formidler finner du et utvalg landsteder som passer ekstra godt for store grupper, enten det er for ferie eller et spesielt arrangement, i stor eller liten skala, inklusive bryllup, bursdager eller firmaarrangement.

Fordeler med våre store ferieboliger:

  • Eksklusivitet – du har din egen private feriebolig.
  • Privatliv – du får mulighet til å tilbringe tid sammen med andre, men også til å trekke deg unna og finne tid til deg selv.
  • Frihet – du trenger ikke forholde deg til et stramt tidsskjema, i et feriehus styrer du selv timeplanen og legger opp dagene slik du vil.
  • Uavhengighet – her er det du som styrer arrangementene og legger det opp akkurat slik du selv ønsker det.
  • Feriemuligheter – etter arrangement har du muligheten til å forlenge din ferie, bli litt lenger og slappe helt av.

Store feriehus med basseng

Hos NOVASOL finner du en rekke store feriehus med basseng i Danmark, Spania, Frankrike og en rekke andre destinasjoner som er svært populære for nordmenn. Skal du for eksempel på ferie med hele storfamilien kan et av våre bassenghus være midt i blinken, og barna kan plaske ubekymret rundt i bassenget hele dagen. Mange av disse og en rekke andre ferieboliger, er såkalte aktivitetshus, der du i tillegg til svømmebasseng, finner morsomme aktiviteter som biljard og bordtennis. Så enten det er barna som skal aktiviseres gjennom ferien, eller det er en firmatur hvor det faglige står i fokus og det trengs noen pauser gjennom dagen, så vil de store ferieboligene med basseng og andre aktiviteter være midt i blinken.

Lei en NOVASOL feriebolig til din neste gruppereise

Feriehus for de spesielle anledningene

Vil du legge hele bryllupsfeiringen til en ny og spennende destinasjon? Eller kanskje du vil samle den gamle vennegjengen eller skoleklassen til en spesiell gjenforening? I en rekke av de største ferieboligene får du plass til flere titalls personer. Bo i idylliske omgivelser og sett den perfekte rammen for en innholdsrik samling. Gjør det spesielle arrangementet enda litt mer spesielt – finn den perfekte ferieboligen hos NOVASOL.

Ferieboliger for idrettslag og klubber

Ønsker laget ditt å trene i nye omgivelser? Eller skal det planlegges foran neste sesong? Da kan våre store ferieboliger i Norge skape den sosiale rammen du er på utkikk etter. Mange av våre ferieboliger ligger nær flotte naturområder med et stort utvalg av aktiviteter, og det ligger til rette for aktive dager sammen. Dersom laget skal feire vel gjennomført sesong, opprykk eller bare jobbe med lagfølelsen, har våre feriehus flotte fellesområder med plass til alle sammen. 

Ferie med hele familien

Det er alltid en god idé å samle storfamilien. Det kan være feiring, jubileum, slektstreff eller bare fordi det er hyggelig å være sammen. Mange familier bor spredd over hele Norge, og da kan det være ekstra hyggelig å samles noen ganger i året. I NOVASOLs store ferieboliger finnes det boltreplass for store og små. 

Ta med hele familien til en villa i Kroatia og opplev et ordentlig ferieparadis. Her er det godt å feriere! Mange av NOVASOLs ferieboliger i Kroatia har eget basseng, samt kort avstand til bademuligheter i havet. Dette vil hele familien sette pris, men kanskje spesielt de minste. 

Lei feriehus til familieferien eller slektstreffet

Tips til gruppereisen 

Uansett hva formålet med din gruppereise er, kan vi komme med noen idéer og tips, som kan gjøre planleggingen litt enklere: 

  • Reisen begynner når du har valgt destinasjon. Dersom du ikke enda har bestemt hvor turen skal gå, kan det være en idé å fokusere på det som er viktig for gruppen. Dersom alle skal tilbringe mye tid i ferieboligen, er husets standard det viktigste, samt at det finnes aktiviteter i umiddelbar nærhet. 
  • Bruk vår søkefunksjon for å navigere deg frem til ferieboliger med riktig størrelse. Du sparer tid når du slipper å lete deg frem til hus som har nok sengeplasser og bad. 
  • Reiser du med barn? Da kan det være lurt å velge et av våre bassenghus eller aktivitetshus, så er det alltid noe å finne på for barna. 
  • Les beskrivelsen under huset du ønsker å bestille. Her finner du mye nyttig informasjon om hvilke fasiliteter du kan forvente å finne i ferieboligen, og hva som eventuelt må medbringes. 
  • Fordel oppgaver under planleggingen av ferien. Er det noen i gruppen som er ekstra gode på å finne de beste prisene på flyreiser? Eller er det noen som elsker å lese om spennende attraksjoner og severdigheter? 
Hos NOVASOL kan du bestille villaer og store feriehus til enhver anledning

Gruppereise med NOVASOL 

Velg en NOVASOL feriebolig til din neste gruppereise . Anledningen for en gruppereise kan være mange og mulighetene er nesten uendelige. Hva med en vintur til Italia eller Frankrike? Eller kanskje det frister med en treningsreise med vennegjengen? Uansett hva formålet med reisen er, har NOVASOL ferieboligen som passer deg.