Store feriehus med plass til alle!

Drømmer du om å samle hele familien eller vennegjengen til årets sommerferie? Det er ikke alltid så lett å finne overnatting med nok sengeplasser, men NOVASOL har mange ferieboliger der hele reisefølget får plass. Velg mellom villaer med eget svømmebasseng, romantiske landsteder, herskapelige slott og store feriehus med ekstra fasiliteter. Her ligger det til rette for gode ferieopplevelser i komfortable omgivelser.

Finn luksuriøse ferieboliger til firmaturen eller ferie med venner

Hvorfor velge en stor feriebolig til ferien?

Selv om reisefølget er stort, får du fortsatt følelse av frihet og fleksibilitet i våre ferieboliger. NOVASOLs store ferieboliger skaper den ideelle settingen for hyggelige samlinger, samtaler og timevis med moro for små og store. Funksjoner og tilleggsutstyr i ferieboligene er markert i presentasjonen av huset, slik at du med trygghet kan velge overnatting som er riktig for anledningen. Blant ferieboligene finner du også et utvalg landsteder, store villaer og slott som passer ekstra godt for spesielle arrangement, som bryllup, bursdager eller firmaarrangement.

Lei en stor feriebolig i Danmark

Noen av fordelene ved å velge en privat feriebolig;

 • Eksklusivitet – du har din egen private feriebolig.

 • Privatliv – du får mulighet til å tilbringe tid sammen med andre, men også til å trekke deg unna og finne tid til deg selv.

 • Frihet – du trenger ikke forholde deg til et stramt tidsskjema, i et feriehus styrer du selv timeplanen og legger opp dagene slik du vil.

 • Uavhengighet – her er det du som styrer arrangementene og legger det opp akkurat slik du selv ønsker det.

 • Feriemuligheter – etter arrangement har du muligheten til å forlenge din ferie, bli litt lenger og slappe helt av.

Finn store feriehus og villaer i Spania hos NOVASOL

Feriehus for absolutt hele familien

Det er alltid en god idé å samle storfamilien. Anledningen kan være bursdag, jubileum, slektstreff eller bare fordi det er hyggelig å være sammen. Mange familier bor langt unna hverandre, og en feriehusferie kan derfor være en ekstra hyggelig sammenkomst. Tilbring tid sammen i avslappede og private omgivelser, tilbered gode måltider og utforsk området sammen.

Lei en NOVASOL feriebolig til din neste gruppe - eller treningssamling

Tradisjonelle landsteder i Danmark

I Danmark formidler NOVASOL et godt utvalg store landsteder med plass til 10+ gjester. Bo i et av de tradisjonelle sommerhusene med halmtak og idyllisk beliggenhet ved havet, eller velg et moderne feriehus tett på Danmarks fornøyelsesparker. Destinasjonen Danmark passer like godt for deg som skal på ferie med familien, som for deg som skal på ferie med vennegjengen. 

Se store landsteder og feriehus i Danmark

Lei feriehus til familieferien eller slektstreffet

Store feriehus i Kroatia

Kroatia er et herlig ferieland og har virkelig blitt en av nordmenns favorittdestinasjoner de siste årene. Her kan du for eksempel leie en av våre store villaer med eget svømmebasseng - noe både små og store vil sette stor pris på! Mange av våre ferieboliger i Kroatia ligger dessuten tett på flotte rullesteinstrender og det krystallklare havet. I Kroatia har vi også et utvalg av luksuriøse feriehus med høy standard, der du kan tilbringe oppholdet med det lille ekstra

Se våre store ferieboliger i Kroatia

Store feriehus i Europa

Store villaer med svømmebasseng i Spania

Hvorfor ikke leie et stort feriehus med eget svømmebasseng i Spania? NOVASOL formidler et utvalg store villaer med plass til hele reisefølget. Her blir det garantert plass til hele flokken, og i områdene rundt feriehusene venter mange flotte severdigheter og spennende aktiviteter. Fyll dagene med sol, bad, utflukter, sangria og tapas. Bedre enn dette blir det neppe! 

Se våre store villaer med svømmebasseng i Spania

Herskapelig ferie i Frankrike

Finn din neste drømmebolig blant våre feriehus, villaer, slott og landsteder i Frankrike. Her kan du samle hele familien, vennegjengen, eller bedriften i herskapelig omgivelser. NOVASOLs slott og landsteder i Frankrike passer også for deg som ønsker en spesiell ramme rundt bryllupsfeiringen, eller kanskje du vil samle den gamle vennegjengen til en gjenforening i storslagne omgivelser? Bo i idylliske omgivelser og få det perfekte utgangspunktet for en innholdsrik samling. 

Se våre store ferieboliger i Frankrike

Ferieboliger for idrettslag og klubber

Ønsker laget ditt å trene i nye omgivelser, eller skal det planlegges foran neste sesong? Da kan våre store hytter i Norge skape den sosiale rammen du er på utkikk etter. Mange av våre ferieboliger ligger dessuten nær flotte naturområder med et stort utvalg av aktiviteter. Dersom laget skal feire vel gjennomført sesong, opprykk eller bare jobbe med lagfølelsen, har våre feriehus flotte fellesområder med plass til alle sammen.

Store feriehus med basseng

Hos NOVASOL finner du en rekke store feriehus med basseng i Danmark, Spania, Frankrike og en rekke andre destinasjoner som er svært populære for nordmenn. Skal du for eksempel på ferie med hele storfamilien, kan et av våre bassenghus være midt i blinken. Her kan barna plaske ubekymret rundt i bassenget hele dagen, mens de voksne nyter en god bok på solsengen. Mange av disse er såkalte aktivitetshus, der du i tillegg til svømmebasseng, finner morsomme aktiviteter som biljard og bordtennis.

Hva bør du tenke på når mange skal reise sammen?

Det er ikke alltid lett å være reiseleder, men trenger heller ikke være så vanskelig. Under får du noen idéer og tips som kan gjøre planleggingen av overnatting litt enklere. 

 • Reisen begynner når du har valgt destinasjon. Dersom du ikke enda har bestemt hvor turen skal gå, kan det være en idé å fokusere på det som er viktig for gruppen. Dersom alle skal tilbringe mye tid i ferieboligen, er husets standard det viktigste, samt at det finnes aktiviteter i umiddelbar nærhet. 

 • Bruk vår søkefunksjon for å navigere deg frem til ferieboliger med riktig størrelse. Du sparer tid når du slipper å lete deg frem til hus som har nok sengeplasser og bad. 

 • Reiser du med barn? Da kan det være lurt å velge et av våre bassenghus eller aktivitetshus, så er det alltid noe å finne på for barna. 

 • Les beskrivelsen under huset du ønsker å bestille. Her finner du mye nyttig informasjon om hvilke fasiliteter du kan forvente å finne i ferieboligen, og hva som eventuelt må medbringes. 

 • Fordel oppgaver under planleggingen av ferien. Er det noen i gruppen som er ekstra gode på å finne de beste prisene på flyreiser? Eller er det noen som elsker å lese om spennende attraksjoner og severdigheter? Slik kan de gjøre noe de liker og du slipper å planlegge hele turen alene. 

Vanlige spørsmål om leie av store ferieboliger i Europa

Hvor mange store feriehus, hytter og ferieleiligheter har NOVASOL?

NOVASOL har rundt 4.500 store ferieboliger i Europa. Med store ferieboliger mener vi ferieboliger med plass til min. 10 personer. Dette antallet kan variere fra år til år. Vi har blant annet ferieboliger i:

 • Danmark: Rundt 1.300 store ferieboliger

 • Kroatia: Rundt 1.000 store ferieboliger

 • Italia: Rundt 500 store ferieboliger

 • Spania: Rundt 280 store ferieboliger

 • Norge: Rundt 250 store ferieboliger

Hvilken type gruppereiser passer store feriehus og hytter til?

Det er mange anledninger det kan være behov for en stor feriebolig. Ferie med storfamilien, vennegjengen eller flere familier er anledninger mange ønsker en større feriebolig. Det kan også være firmaturer, treningsgrupper, idrettslag og bryllupsfeiring.

Kan min bedrift bestille store feriehus til seminarer og konferanser?

Ja, en herregård eller landsted kan være akkurat det din bedrift ser etter til neste seminar eller kick-off. Ta kontakt med oss for et skreddersydd opphold.

Finnes det ulike typer store ferieboliger?

Ja, du kan velge mellom ulike typer feriebolig hos NOVASOL. Du kan leie herregårder, villaer, slott, borger, vanlige feriehus og store ferieleiligheter.