Planlegger du en gruppereise? Kanskje du vil ta et avbrekk sammen med venner, eller samle flere vennepar? Kanskje er det tid for en familieferie sammen med nære og fjerne slektninger, eller hva med å samle flere familier? Uansett hvem du vil reise sammen med, håper vi å kunne hjelpe deg med å finne en perfekt feriebolig for gruppereisen. I den travle hverdagen er det lett å ta de rundt seg for gitt, og en tur til et av NOVASOLs store feriehus er en perfekt måte å samle kjente til en ferie i nye omgivelser.

Trykk for å aktivere kortet

Store ferieboliger i Europa

I Skandinavia, Sentral- og Sør-Europa tilbyr NOVASOL landsteder og ekstra store ferieboliger for grupper, slik at alt du trenger å gjøre er å bestemme destinasjonen for din neste gruppereise. Velger du å leie en feriebolig når du skal på ferie med en gruppe får du følelsen av frihet og fleksibilitet når så mange skal samles. NOVASOLs store ferieboliger er den ideelle settingen for hyggelige samlinger, samtaler og timevis med moro. Funksjoner og tilleggsutstyr i ferieboligene er markert i presentasjonen av huset, slik at du med trygghet kan velge det feriehuset som er riktig for din gruppe. Blant ferieboligene NOVASOL tilbyr finner du et utvalg landsteder som passer ekstra godt for store grupper, enten det er for ferie eller et spesielt arrangement, i stor eller liten skala, inklusive bryllup, bursdager eller firmaarrangement.

Lei feriehus i Frankrike - FLG327

Store feriehus med basseng

Hos NOVASOL finner du en rekke store feriehus med basseng i Danmark, Spania, Frankrike og en rekke andre destinasjoner som er svært populære for nordmenn. Skal du for eksempel på ferie med hele storfamilien kan et av disse husene være midt i blinken, hvor barna kan plaske rundt i bassenget. Mange av disse og en rekke andre ferieboliger er også såkalte aktivitetshus, hvor du i tillegg til svømmebasseng finner morsomme aktiviteter som biljard og bordtennis. Så enten det er barna som skal aktiviseres gjennom ferien, eller det er en firmatur hvor det faglige står i fokus og det trengs noen pauser gjennom dagen, så vil de store ferieboligene med basseng og andre aktiviteter være helt perfekt.

Feriehus for de store anledningene

Vil du legge hele bryllupsfeiringen til en ny og spennende destinasjon? Eller kanskje du vil samle den gamle vennegjengen eller skoleklassen til en ekstra spesiell gjenforening? I en rekke av de største ferieboligene får du plass til flere titalls personer ved idylliske destinasjoner, slik at de perfekte rammene er skapt for en innholdsrik samling. Gjør det spesielle arrangementet enda litt mer spesiell – finn den perfekte ferieboligen for din gruppereise hos NOVASOL.

Lei feriehus i Italia - ITF379

Fordeler med våre store ferieboliger

  • Eksklusivitet – Du har din egen private feriebolig
  • Privatliv – Du får mulighet til å tilbringe tid sammen med andre, men også til å trekke deg unna og finne tid til deg selv.
  • Frihet – Du trenger ikke forholde deg til et stramt tidsskjema, i et feriehus styrer du selv timeplanen og legger opp dagene slik du vil.
  • Uavhengighet – Her er det du som styrer arrangementene og legger det opp akkurat slik du selv ønsker det.
  • Feriemuligheter – etter arrangement har du muligheten til å forlenge din ferie, bli litt lenger og slappe helt av.