NOVASOL Luxury Collection

Velkommen til NOVASOL Luxury Collection! Utforsk vårt håndplukkede utvalg av ekstra flotte og unike feriehus, som alle har tilfelles at de på en eller annen måte skiller seg ut fra mengden. Det kan eksempelvis være en ekstraordinær beliggenhet, fasiliteter utover det normale, vakker og stilren innredning, fantastiske utearealer, eller andre små detaljer som setter prikken over i'en, og som er med til å gjøre hvert eneste feriehus i NOVASOL Luxury Collection til noe helt særegent.

Utforsk NOVASOL Luxury Collection

Gå på oppdagelse i NOVASOLs Luxury Collection

Vi vet at det finner mange ulike forestillinger om hva det perfekte feriehus er. Derfor har vi håndplukket et bredt og variert utvalg av feriehus til denne kolleksjonen, slik at du selv kan finne det huset som er det perfekte for deg.

NOVASOL Luxury Collection er med andre ord din snarvei til et utvalg av våre 4- og 5-stjernes feriehus, og dermed også et ideelt utgangspunkt for en uforglemmelig ferie, enten det innebærer klassisk og avdempet feriehusidyll i et avskjermet område, moderne luksus ved vannkanten, eller noe midt i mellom.

Utforsk vårt NOVASOL Luxury Collection-univers her på siden, eller kikk etter feriehus på søkesiden som er merket med 'NOVASOL Luxury Collection'.

Luxury Collection Feriehus

Hvordan ser det perfekte feriehus ut for deg?

Når du velger NOVASOL Luxury Collection, får du et skreddersydd utvalg av feriehus som oppfyller ett eller flere av følgende kriterier:

- Stilfult interiør med øye for detaljer
- Romslighet og høy komfort
- Eksklusive fasiliteter og særpreg, som eksempelvis fantastisk panoramautsikt.

Utforsk NOVASOL Luxury Collection

Luksusferiehus i Kroatia

Kroatia er en av de mest solrike landene i Europa, kjent for sin kultur, mat og flotte strender. Dra på øyhopping i den kroatiske skjærgården, nyt late dager ved det glitrende Adriaterhavet, slikk sol og la smaksløkene dine få en fest mens du prøver alt hva det kroatiske kjøkken har å by på.

Vi alle har en ide om hva den perfekte ferie er. Vi tør derimot påstå at lokalbefolkningen i Dalmatia har knekt koden og at deres slangord 'fjaka' oppsummerer det temmelig bra. Det oversettes nemlig til "å gjøre ingenting", og er en utmerket måte å beskrive den tilfredstillende og avslappende følelsen som følger med en etterlengtet ferie - spesielt hvis denne ferien tilbringes i et luksusferiehus i Kroatia. Så reis til Kroatia og 'fjaka' mens du nyter de grønne omgivelsene fra et luksusferiehus med panoramisk havutsikt - tettere på en perfekt ferie kommer du ikke.

Luksusferiehus i Danmark

Ikke la deg lure av størrelsen - Danmark er riktig nok lite, men det er fylt til randen av store opplevelser. Det danske landskapet tilbyr en spennende miks av brede, lange sandstrender, frodige enger, flotte fjorder, pittoreske kystbyer, og flatt terreng. Gå langs brosteinsdekkede gater i sjarmerende småbyer, pust inn den friske sjøluften ved kysten, og nyt den unike "hygge"-atmosfæren som danskene er så gode på.

Løft feriens "hygge" til nye høyder ved å bo i et av våre luksusferiehus i Danmark. Vil du bo i et moderne sommerhus ved vestkysten? Eller kanskje unne deg et feriehus utstyrt med spa og wellness-fasiliteter? Kanskje er det en romslig villa på landsbygda som frister mest? Valget er ditt - og det starter her.

Luksusferiehus i Italia

Sett kursen mot Italia og bytt dine vante omgivelser ut med historiske byer, imponerende fjellkjeder, myldrende piazzaer og krystallklart vann. I luksusferiehusene våre i Italia kan du forvente full avslapning, komfort og velbehag. 

Med alt det støvelformede landet har å tilby, er det det perfekte reisemålet for en luksuriøs ferie. Mesk deg i nydelig mat, slukk tørsten med et glass av den lokale vinen og slå av en prat med de hjertevarme menneskene. Enten du vil bo i et feriehus gjemt bort i det vakre landskapet, bo et steinkast fra stranda eller ved klippene langs kysten, så finner du det i vår italienske Luxury Collection
 

Luksusferiehus i Tyskland

Reis til hjertet av Europa og finn et luksusferiehus i ytterligere en av de attraktive destinasjonene våre. Fra den vakre kysten i nord til idylliske fjellkjeder i sør - Tysklands spektakulære og mangfoldige landskaper vil slå beina vekk under deg. Med sine sjarmerende badebyer, middelalderbyer og pulserende storbyer finner du en unik balanse mellom det historiske og det moderne i Tyskland. 

Book et eksklusivt feriehus fra NOVASOL Luxury Collection i Tyskland, og bli bedre kjent med et land fullt av underverker. Luksusferiehusene våre i Tyskland gir deg muligheten til å komme deg bort fra hverdagen og slappe helt av. Stilfullt interiør, massevis av plass og komfort og fasiliteter av høyeste kvalitet; det er det som venter deg i noen av Tysklands vakreste regioner. 

Luksusferiehus i Frankrike

Det er ikke vanskelig å skape en luksusfeire i Frankrike. I den nordvestlige delen av landet kan du finne alt fra vingårder til østersfarmer, brede sandstrender til dypgrønne nasjonalparker. I Sør-Frankrike venter dramatiske lanskap, som kløften Gorges du Verdon, og i Camargue kan du bli trollbundet av flamingoer og ville hester.

Hvis du har lyst til å skru litt opp for luksusen, kan du booke en eksklusiv villa på den franske rivieraen. Besøk mytiske destinasjoner som St Tropez, Cannes og Saint-Paul-de-Vence, eller de litt mer avslappede stedene Theoule-sur-mer, St Raphael og Cassis.

Hvordan ser din luksusferie i Frankrike ut?

Luksusferiehus i Spania

Brede sandstrender ved kanten av Middelhavet, lekker gastronomi, gode viner og herlige temperaturer året rundt. Alt dette venter på deg i Spania!

Spania er en fantastisk destinasjon når du vil ha gleden av en luksuriøs og unik ferie i naturskjønne omgivelser. Opplev sol, strandliv og en glamorøs atmosfære nær MarbellaCosta del Sol, dra på en eksklusiv ferie til fantastiske Costa Blanca eller kombiner luksus og byferie på Catalonias kyst.

Koble opplevelsen av luksus sammen med et like ekstravagant feriehus med NOVASOL Luxury Collection i Spania.

| Forfatter
(Publisert første gang: )

Se våre ferieboliger i Europa