Feriehus i Østerrike

Østerrike er et ferieland med lange tradisjoner. Her venter alpeferie, naturopplevelser og frisk luft, samt en god infrastruktur. Her finnes også flerfoldige kunst- og kulturopplevelser og sist, men ikke minst, et gjestevennlig folk med en sjarmerende dialekt som går rett i hjertet på deg. 

Uansett årstid og om du ønsker å ta det med ro eller være aktiv i ferien, så har du tatt en riktig avgjørelse ved å velge et feriehus eller en ferieleilighet i Østerrike.

Vinterferie i Østerrike

Populære feriehus i Østerrike

Loading...

Skiferie i Østerrike

Østerrike er skientusiastenes paradis. De verdensberømte skistedene som har huset OL, VM og ulike worldcuparrangementer, er bare toppen av iskaka. Landet har noe å by på for folk i alle aldre og på alle ferdighetsnivåer. Det er bare å bestemme seg. Bestemme seg for om du også vil oppleve denne helt spesielle livsstilen.

Ferie i Østerrike

Opplevelser i Østerrike

Den mangfoldige naturen spenner fra snøkleddealpetopper til slettelandskap, og fra store skoger i nord til krystallklare innsjøer i det berømte Salzkammergut. Gå heller ikke glipp av Bodensee i vest og Neusiedlersee i øst. Østerrikes natur innbyr til mange aktiviteter, blant dem fotturer om sommeren og skiferie om vinteren.

Ønsker man avveksling i løpet av feriehusoppholdet er det nok å velge i. Historiske tettsteder, avsidesliggende fjellhytter, slott og borger, samt en rekke teatre og operahus er bare noe av tilbudet.

Våre feriehus ligger for det meste det meste i tettsteder og små byer. Husene er ofte bygget og innredet i typisk østerriksk stil. NOVASOL ønsker deg velkommen til Østerrike eller til vårt feriehusutleie i Europa generelt.