Feriehus i Nord-Østerrike

Nord-Østerrike er det fjerde største fylket i ”Alperepublikken” og ligger mellom Böhmerwald i nord og Dachstein i sør. Nord-Østerrike er et spennende reisemål med mange aktivitetstilbud. Nord-Østerrike har et utrolig landskapsmessig mangfold som får fjellklatrer- og skiløperhjerter til å banke raskere. De myke granitt åsene i Mühlviertel, de romantiske elvedalene, de majestetiske fjellene og de maleriske innsjøene i sør gjør at man lett blir begeistret for dette landskapet. Interessante kulturminner har lang historisk tilknytting og tilbyr kulturopplevelser på nært hold. Tradisjonsrike termalbad sørger for kraft og vitalitet. Nord-Østerrike kan også by på kulinariske høydepunkter.

Feriehus i Nord-Østerrike

Populære feriehus i Nord-Østerrike

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Nord-Østerrike

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Nord-Østerrike

Loading...

Landskapsbeskrivelse

Donau deler Nord-Østerrike i to. Nord for Donau ligger Mühlviertels fjell og åslandsskap, sør for Donau ligger forlandet til Alpene og helt i sør stiger Alpene i været.

Byer

Wels og Linz er byer i området som er verdt et besøk når du skal på ferie i Østerrike. Linz ligger ved Donau og har et rikt kultur- og fritidstilbud. Det beste er om du lar City Express ta deg med rundt. City Express er et lite tog som kjører rundt i gamlebyen. Linz er fremfor alt verdt et besøk i adventstiden. Da forvandler byen seg til en romantiske krybbeby. Byen har et rikt kulturtilbud og har både store og små utstillinger. Her finnes det også tre universiteter så det sier selv at utdannelse også står i fokus. Det er derfor ikke rart at Linz har utviklet seg til et industrisentrum som har mange arbeidsplasser.