Feriehus i Niederösterreich

Et varierende landskap, mange turistattraksjoner, kulturelle høydepunkter, våtmarker, daler, elver, fjell og mange ulike regionale retter. Niederösterreich har alle ingrediensene, og mer, for en vellykket ferie! Ta på deg turskoene eller sykle gjennom de store engene, seile langs Donau, besøk noen av de mange attraksjonene i Niederösterreich eller planlegg en reise til Wien – mulighetene på ferie her er uendelige. Nyt av gjestfriheten og hjelpsomheten hos lokalbefolkningen, og finn deg godt til rette på denne spennende destinasjonen.

Et feriehus eller leilighet er alltid det ideelle utgangspunkt for din ferie i Østerrike. Søk frem og bestill ditt favoritthus i vårt utvalg av kvalitetssikrede feriehus hos oss på NOVASOL. Har du noen spørsmål vedrørende våre feriehus er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Ferienhäuser Niederösterreich - Österreich

Populære feriehus i Niederösterreich

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Niederösterreich

Loading...

Feriehus med basseng i Niederösterreich

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Niederösterreich

Loading...

Litt kort om Niederösterreich

Niederösterreich er arealmessig den største delstaten i Østerrike, og strekker seg på begge sider av elven Donau fra de Bøhmiske-fjellene i nord til Alpene i sør. I øst er Wienerwaldsee, Moravafeltet og Donaus enger. I vest er det mye skog, myrer, sjøer og platåer. Niederösterreich er oppdelt i flere områder, alle med veldig forskjellig landskap: Waldviertel, Weinviertel, Mostviertel, Wienerwald, March-Donauland, sør-Niederösterreich. Wien er en selvstendig stat i midten av Niederösterreich. Klimaet er veldig ulikt fra område til område.

Niederösterreich ligger nordøst i Østerrike, og omgir som nevnt delstaten Wien. Her bor det over 1,5 millioner innbyggere og det gjør dette til den nest mest folkerike delstaten i Østerrike. Til forskjell fra mange av de andre delstatene, så dominerer østerrikerne selv turismen her. Det som ofte lokker besøkende hit er spasteder som for eksempel Harbach, Baden og Bad Schönau. Baden var en by kjent for spabad allerede i romertiden, på grunn av de varme termiske kildene. På den tiden het stedet Aquae, som oversettes til nettopp vann. Velger du å besøke Baden under oppholdet i feriehus i Niederösterreich, kommer du til å oppdage at dette er en «hageby» med innslag av klassisisme.

Niederösterreich er rikt på naturlige grotter, dannet av kalkstein og bergarten dolomitt, kalt karstgrotter. Her finnes det også hulrom dannet i marmor i de sentrale Alpene og de Bøhmiske-fjellene. Totalt 4,082 grotter er dokumentert i delstaten.

Steder og severdigheter

I Niederösterreich er St. Pölten, Krems, Waidhofen / Ybbs og Wiener Neustadt de største byene. Dessuten er Niederösterreich den delstaten med flest byer i Østerrike. Siden 1986 St Pölten over rollen som hovedstad, etter at Wien hadde hatt ansvaret for Niederösterreich. St Pölten byr på en unik urban opplevelse, blant velbevarte historiske bygninger. Katedralen, statsteateret, Riemerplatz, Herrenplatz og løveapoteket bør oppleves på ferie her – bare for å nevne noen.

Niederösterreich er også den delstaten i Østerrike med flest slott og borger. I flere av disse arrangeres det konserter og andre forestillinger, samt utstillinger. Et tips når du velger å leie feriehus i Niederösterreich, er å bruke aktivitetskalendere til å finne ut hva som foregår i den perioden du er der. Er du heldig så ferierer du samtidig som en spennende utstilling eller konsert arrangeres. Du kan også finne mange klostre i området. Melk fra 1000-tallet er kanskje det mest kjente, sammen med Heiligenkreuz og Klosterneuburg fra 1100-tallet.

Blant delikatessene i Niederösterreich kan du prøve Waldviertler Mohnnudeln, aprikoser fra Wachau, ulike fiskeretter og Waldviertler Knödel. Spesielt kjent er vinene fra Wachau. Wachau er tross alt en av de mest kjente vinregionene i Østerrike. Fra feriehuset i Niederösterreich har du muligheten til å oppleve det regionale kjøkkenet og utforske de mange matområdene.

Finn ditt neste feriehus i Niederösterreich

NOVASOL har vært aktive i utleiebransjen siden 1968 og vi er glade over å kunne tilby feriehus i Østerrike i vårt europeiske utvalg. Våre ferieboliger i Østerrike, og i Niederösterreich, eies i hovedsak av privatpersoner noe som gir deg et unikt, genuint og personlig tilbud. Som en trygghet for deg, har våre egne medarbeidere besøkt samtlige feriehus innen dem tas inn i sortimentet. I din bestilling av feriebolig i Østerrike inngår også vår Trygghetspakke automatisk når du bestiller direkte hos NOVASOL – helt uten ekstra kostnader.

Leier du hus på din neste ferie er dette en utmerket måte å komme nærmere destinasjonen og bli «ett med det lokale». Du bor nær lokalbefolkningen og får dermed også genuine ferieminner med deg hjem i bagasjen. Våre feriehus i Niederösterreich er alle presentert her på vår hjemmeside, og her kan du også bestille din neste ferie direkte. Vi har også fine ferieleiligheter, som er perfekte for par som ønsker å tilbringe ferien sammen, kanskje på en av de mange destinasjonene i Niederösterreich.

Selv om det kanskje virker lenge til neste ferie, kan du allerede i dag gjøre et søk blant NOVASOLs feriehus og hvem vet, kanskje finner du ditt drømmehus? Du kan filtrere søket etter hvilke kriterier du har for feriehuset. Ønsker du for eksempel å ta med hund, legger du enkelt dette inn i søkefunksjonen. Vi ønsker deg varmt velkommen til NOVASOL i Østerrike og våre feriehus i Niederösterreich!