Feriehus i Vorarlberg

Alpeferie med feriehus i Vorarlberg

Feriehus i Vorarlberg

Ønsker du en ferie der du får en ordentlig smakebit av det autentiske østerrikske, bør du legge ferien til Vorarlberg. Vorarlberg byr på fantastiske naturopplevelser i Alpene, og har mange aktiviteter og severdigheter som gjør at du enkelt kan fylle ferien med spennende ting. Kom tett på det «ekte» Østerrike med en NOVASOL feriebolig.

Populære feriehus i Vorarlberg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Vorarlberg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Vorarlberg

Loading...

Oppdag Vorarlberg i Alpene

Alpene er vakre og det gjelder også for de østerrikske delene. Vorarlberg er den delstaten i Østerrike som ligger lengst vest og grenser til Tyskland, Sveits og Liechtenstein. Her får du mye av Alpene for pengene. I øst grenser Vorarlberg mot det østerrikske forbundslandet Tyrolen.

Her har NOVASOL ferieboliger i Østerrike i alle størrelser former og farger – vi har både feriehus og leiligheter her. Mange av våre ferieleiligheter er del av større feriehus bygget i «alpestil».

I Bregenz er hovedstad i Vorarlberg og ligger ved den østre stranden i Bodensjøen. Bregenz har en lang historie, men en moderne severdighet verdt å få med seg er Kunsthaus Bregenz fra 1990-tallet. Kunsthallen, som er designet av prisbelønnede Peter Zumthor, stiller ut samtidskunst og er en severdighet for den kunstinteresserte. Bregenz er kjent for sin årlige musikkfestival, Bregenzer Festspiele, som arrangeres om sommeren. Er du på ferie i området på denne tiden, bør du absolutt få med deg litt av denne.

Er du bilinteressert bør du ta turen til Rolls-Royce museet, beliggende ved foten av Rappenlochschlucht i Dornbirn. Her kan du få med deg verdens største samling av Rolls-Royce, blant annet biler som en gang har tilhørt Dronning Elizabeth og Franco.

Vinterferie i Østerrike

Kort om delstaten

Selv om Bregenz er hovedstaden, er Dornbirn delstatens størst by og ligger heller ikke langt fra Bodensjøen. I Vorarlberg ligger også steder som:

  • Lustenau – ligger ved Rhenfloden og grenser til Sveits

  • Hohenems – her kan du se palasset fra renessansen ved Schlossplatz

  • Feldkirch – Byen nevnes så tidlig som på 1200-tallet, og her kan du blant annet besøke St.Niklolaus katedralen

Vorarlberg er delt i flere distrikt, regioner og kommuner. Totalt sett bor det ikke flere enn rundt 380 000 innbyggere i Vorarlberg, noe som gjør denne delstaten til en av de minste befolkningsmessig. Et feriehus i Østerrike er en veldig populært blant våre gjester og det er også Vorarlberg. Turisme er en viktig industri for delstaten, og noen av høydepunktene er Brenezerwald og Großwalsertal.

Våre feriehus i Vorarlberg ligger blant annet rundt og i St. Gallenkirch, der nærmeste by er Bludenz. Enda nærmere byen har vi ferieboliger i for eksempel Schruns. Alle våre ferieboliger er plassert på flere ulike steder i området, så vi håper du finner noe som passer akkurat deg og de ønskene du har for ferien.

Lei feriehus i Vorarlberg

Aktiv ferie vest i Østerrike

Vorarlberg er en godt likt feriedestinasjon, og dette er mye takket være muligheten for å bedrive ulike typer vintersport. Aktiviteter i snøen på vinterstid er for mange synonymt med Alpene, men Vorarlberg er ikke bare for de som er glad i skisport. På sommeren lokkes mange naturelskere og friluftsentusiaster av alle slag hit. Vandring i Østerrike er en populær aktivitet som trekker mange turister til området. Det fascinerende vakre og kuperte landskapet er belønningen for vandrere, så det er en god idé å ta med seg et par gode fjellsko hit.

Fem kilometer sør for Bregenz ligger naturreservatet Rheindelta, der elven Rhine flyter inn i Bodensjøen. Reservatet er flott for fot – eller sykkelturer. Her finnes over 300 fuglearter – et paradis for den fugleinteresserte! Ta taubanen fra Bregenz opp til toppen av Pfänder (1064 meter), og forbered deg på en fantastisk utsikt. Dette er et godt utgangspunkt for gåturer i området, og her oppe kan du også vandre gjennom naturreservatet, der du kan bli bedre kjent med blant annet fjellgeit, rød hjort, ørn og murmeldyr.

Ønsker du en større utfordring på ferien kan du legge ut på den 15 kilometer lange turen som starter og slutter ved Silvretta Stausee, et glitrende vakkert reservat på 2010 meters høyde. Dersom du ønsker en utfordring er denne turen verdt en vurdering.

Her ligger det også mange sjarmerende steder i typisk «alpestil», der kuene nærmest vandrer rautende rundt i gatene med bjeller rundt halsen.

Feriehus i Vorarlberg fra NOVASOL

En ferie i Alpene er flott både på sommer – og vinterstid. Legg din neste ferie i Europa til Østerrike, og opplev dette idylliske landet fra et NOVASOL feriehus. For den som ønsker å tilbringe ferien med tursko på føttene, omringet av majestetiske fjell og natur, er Vorarlberg et fantastisk reisemål som virkelig oppfyller alt det lover.

Bestiller du en feriebolig fra NOVASOL har du dessuten det perfekte utgangspunkt for dagsturer i Vorarlberg – med en privat feriebolig følger det nemlig masse frihet og du trenger ikke passe tider for måltider og andre ting. Her bestemmer du nemlig helt selv hvordan du vil legge opp ferien, og på denne måten får du mest mulig ut av ferien i Østerrike.