Feriehus i Salzburg

Feriehus i Salzburg

Feriehus i Salzburg

Fylket Salzburg har et fantastisk vakkert landskap. Her finnes fjell i alle tenkelige former, skog og eng. Elver, fosser, innsjøer, juv, ishuler, termalkilder og en fascinerende fjellverden inviterer til nærmere oppdagelse, enten det er fra et sommerhus eller feriehus i Østerrike. Opplev det mangfoldige Salzburg fylke på nært hold og la deg imponere av de forskjellige naturopplevelsene.

Populære feriehus i Salzburg

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Salzburg

Loading...

Feriehus med basseng i Salzburg

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Salzburg

Loading...

Landskapsbeskrivelse

Fra UNESCO-byen Salzburg til de lune setrene i nasjonalparken Hohe Tauern, fra Salzkammerguts berømte sjølandskap til de majestetiske toppene på Grossglockner – dette er og blir et perfekt reisemål for barnefamilier.

Her viser naturen i nasjonalparken Hohern Tauern seg fra sin vakreste side: stille daler, krystallklare fjellsjøer, blomstrende seterlandskap, isbreer, fosser, geitebukker, murmeldyr og steinbukker. Regionen er kjent for sin tradisjon og gjestfrihet.

Naturattraksjoner

I løpet av årtusener har enorme vannmasser gravet seg ned i grunnen. Av og til står klippene så tett at man kun ser en smal himmelstripe. Lichtensteinklamm er en av de vakreste og dypeste vannkløftene i Alpene og er alltid verdt et besøk.

Med en høyde på 380 m. er Krimmler Wasserfälle de høyeste i Europa og nr. fem i verden. Det første fallet har en fallhøyde på 140 m. Deretter kommer et kort flatt nivå, det såkalte ”Schönangerl”, som ender i andre fall. Det tredje fallet er mer enn 140 m høyt.

Regionalt kjøkken og nasjonale produkter

Salzburger Nockerln. Suflé-aktig blanding av egg, sukker og mel. Slikkmunner fra hele verden elsker denne desserten. Formen forestiller de tre fjellene som omkranser Salzburg. Bauernkrapfen. En slags berlinerbolle. På setrene er dette et ”must” på menyen. Kasnocken - Siden det blir produsert så mange ostetyper i Salzburg fylke, kan man lage velsmakende ostenudler. En fryd for ganen på nesten hver seter i Salzburg fylke.

Mozartkuler: De tradisjonelle kulene består av mørk sjokolade, hasselnøtt-nougatt og hvit og grønn marsipan med pistasie smak. De ble skapt i 1890 av konditoren Paul Fürst. Selv i dag selger de som varmt hvetebrød.

Velkommen til NOVASOLs ferieleiligheter og til en smakskrik ferie i Salzburg!