Feriehus eller leilighet i Tirol

Tradisjonsrike Tyrol byr på naturperler i verdensklasse. Østerrikes mest fjellrike delstat er delt inn i to deler, Nord-Tyrol og Øst-Tyrol. Tyrol har også en italiensk del som består av Sør-Tyrol og Trentino. For mange er det østerriske Tyrol ensbetydende med skiutfordringer i verdensklasse og snø. Men området har mer å by på. I tillegg til historie og flott natur, byr Tyrol på herlige delikatesser: Her finner du alt fra husmannskost til enkel og sanselig Nouvelle Quisine-mat. Ønsker du å finne ro i sjelen? Da er et feriehus i Østerrike den perfekt løsning.

Ferienwohnung Tirol - Österreich

Populære feriehus i Tirol

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Tirol

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Tirol

Loading...

Aktiviteter i Tyrol

Vakkert naturlandskap som Lech-, Stubai- og Sellraintal, Kitzbühl-Alpene og Arlberg. Denne ferieregionen tilbyr mye frisk luft og intakt natur, er rik på kultur og har flerfoldige sportsmuligheter året rundt.

Si ordet Tyrol, og mange tenker på en skiferie i Alpene. For her har man mulighet for å suse ned bakker, stå på snowboard eller gå på langrennsski. Men også om sommeren er Tyrol et sant ferieeventyr. Kjente byer og skisteder i Tyrol er Innsbruck, St. Anton, Kitzbühl - samtlige livlige og spennende feriedestinasjoner.

Regionalt kjøkken

Apfelkiachl’n og Zillertaler Krapfen (en slags Berlinerbolle) er kun noen av de regionale spesialitetene som man bare må smake på ferie i Tyrol. Det er så mye man kan oppdage i Tyrol, og ved siden av typisk husmannskost finner man også tradisjonell europeisk mat.