Feriehus i Steiermark

Lei feriehus eller ferieleilighet i Steiermark

Feriehus i Steiermark

Steiermark forener Østerrikes skatter. Mellom Dachsteinbreer og romantisk vinland finnes uberørt natur, uforglemmelig landskap og imponerende kunstskatter. Fylket er vakkert uansett årstid. Lokalbefolkningen er kjent for sin selskaplighet og inviterer deg til en ferie i en region som frister til avslapping, nytelse og naturopplevelser.

Populære feriehus i Steiermark

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Steiermark

Loading...

Feriehus med basseng i Steiermark

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Steiermark

Loading...

Landskapsbeskrivelse

Siden omtrent halvparten av Steiermarks landskap er skogskledd, går fylket under tilnavnet ”Østerrikes grønne mark”. Videre består en fjerdedel av enger, marker og frukt- og vingårder. Elven Mur renner gjennom Steiermark.

Byer

Graz er hovedstaden i Steiermark og er med sine 200 soldager i året en helårsopplevelse. Graz befinner seg i nærheten av både høye fjell (nord) og koselige vinranker (sør), og mulighetene er derfor grenseløse. Skikjøring om vinteren og fot- og sykkelturer om sommeren er noen muligheter. Eller kanskje du vil ha en kulturferie? Uansett hva du bestemmer deg for, så vil du garantert trives i ditt feriehus i Østerrike.

Regionalt kjøkken

Mye av sjarmen med Steiermark er mangfoldet: Seterdrift i nord, åkerdrift og det milde klimaet i sør, panonisk innflytelse fra østen, vannrikdommer og vulkanjord. Med andre ord er forutsetningene for et rikt kulinarisk tilbud til stede. Steiermarkerne benytter seg i høyeste grad også av disse forutsetningene, og det steieriske kjøkken er berømt over hele Østerrike. Tar man Steiermarks eksklusive kjerneolje, de internasjonale etterspurte vinene (f. eks. Welschrieslling, Weissbugunder, Morillon, Traminer og Schilcher), samt frukt, skinker og håndlagede sjokolade i betraktning, er dette ikke vanskelig å forstå.

Velkommen til smakfulle feriedager i en feriebolig fra NOVASOL!