Feriehus på Bornholm

Har du lyst til å dra på ferie til Bornholm? Den flotte klippeøya ligger midt i Østersjøen, og har et særpreget landskap som er ulikt noe annet sted i Danmark. Book et feriehus på Bornholm og opplev kombinasjonen av vakker og unik natur, fargerike småbyer ved sjøen og lokal atmosfære.

Lei et feriehus på Borholm med NOVASOL og opplev den vakre klippeøya

Populære feriehus i Bornholm

Loading...

Dyrevennlige feriehus i Bornholm

Loading...

Feriehus med basseng i Bornholm

Loading...

Feriehus med fleksibel ankomst i Bornholm

Loading...

Bli kjent med Bornholm

Det er lett å forstå hvorfor Bornholm er en av de mest populære feriedestinasjonene i Danmark. Øya er kjent for sine mange kultur- og historierike småbyer som du kan oppleve fra et sommerhus på Bornholm. Langs østkysten kan du utforske de naturskjønne brosteinsgatene og sjarmerende bindingsverkshusene i Svaneke, den livlige stemningen og de mange kafeene og restaurantene på havnen i det solfylte Gudhjem, det tilbakelente, familievennlige Allinge og Sandvig som ligger nær Hammershus ruinene, og mange andre severdigheter og attraksjoner. Bornholms unike landskap gjør også sitt til at den er en flott destinasjon til utendørsaktiviteter som turgåing og sykling, med mange merkede stier du kan følge gjennom det vakre terrenget og den mangfoldige naturen. Lei et feriehus på Bornholm og utforsk den mangfoldige klippeøya.

Lei feriehus på Bornholm med NOVASOL til din neste ferie

Overnatting på Bornholm

Du kan blant annet leie dette flotte feriehuset på Borholm hos oss (HUS-ID: I51200)

Du har massevis av muligheter når du leter etter overnatting på Bornholm. Book et feriehus på Bornholm hos oss hvis du liker:

  • Historiske steder: Utforsk øyas mange middelalderkirker og -ruiner. Den runde kirken i Østerlars og Hammershus er noen av de best bevarte eksemplene på middelalderarkitektur i Danmark.

  • Et regionalt preg: Bornholm tilbyr mye som er unikt for øya, både når det gjelder aktiviteter, severdigheter og mat. Du har ikke hatt en fullendt tur til Bornholm hvis du ikke har prøvd den berømte «Sol over Gudhjem», en skive rugbrød med røkt sild og en eggeplomme og gressløk oppå.

  • Slående vakker natur: Bornholm har en overflod av slående vakre naturlige severdigheter, som den berømte klippeformasjonen Helligdomsklipperne, sprekkedalene, Ekkodalen og de frittgående bisonene i Almindingen.

Sommerferie på Bornholm

Bornholms milde klima og de mange solskinnsdagene gjør den til en perfekt sommerferiedestinasjon. Særlig langs kysten, der pittoreske klipper og myke strender byr på adskillige steder utenfor allfarvei der du kan bade og slappe av ved Østersjøen. Den mest berømte er Dueodde Strand, som ikke bare er nevnt som den beste stranden på Bornholm, men en av de beste i hele Danmark. Men selv om Bornholm er en elsket sommerdestinasjon, har Bornholms turistforening og mange lokale bedrifter har gått sammen om å gjøre øya til en helårsdestinasjon. Dette gjør det ideelt å leie sommerhus på Bornholm når som helst på året.

Visste du at...Bornholm har i gjennomsnittet omtrent 200 flere solskinnstimer i året enn resten av Danmark? Så danskenes kallenavn på «solskinnsøya» er vel fortjent.

Lei sommerhus på Bornholm

Å leie et feriehus på Bornholm er en flott måte å oppleve og utforske øya på. Det er mange forskjellige typer feriehus til leie på Bornholm, fra små leiligheter og feriehus i populære småbyer, til store hus og villaer rett ved sjøen. I tillegg får du mer privatliv og fleksibilitet hvis du leier et hus, slik at du kan få mest mulig ut av tiden på øya. Hvis du er interessert i å leie et feriehus på Bornholm, bør du ta en titt på noen av våre mest populære utvalg, som feriehus der kjæledyr er tillatt på Bornholm, feriehus ved sjøen, luksusferiehus på Bornholm eller bærekraftige og miljøvennlige feriehus.